Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj neki, hogy anyukád segíteni akar. Ezen miért kell kiakadni?

3 éves a gyerek, biztosan találsz munkát. Anyukám is egyedül maradt, 9 hónapos koromtól bölcsis voltam, hogy tudjon dolgozni. Senki sem volt mellette, mert ahol a szülei éltek, ott nem volt munka, szóval beköltözött egy nagyobb városba. Lehet, hogy neked is ez lenne a megoldás, olyan helyre menni, ahol van munka.

2018. okt. 25. 10:39
 42/78 A kérdező kommentje:
Amikor fogant a gyerek nem volt alkesz terhessegem vegem fele lett az sok vita meg minden aztan ra jottunk mindketten nagyon onfejuek vqgyunk egyikonk se hajlamos a valtozasra pedig itt jobban neki kellet vna csak nem latta be azt mondta miattam iszik. Na mindegy. Aztan jott a verek
2018. okt. 25. 10:52
 43/78 A kérdező kommentje:
Verekedes bocsi csak felre nyomtam es elkuldte. Szval igen. Edesanyam ket muszakban dolgozik es ahol o van nem vesznek fel mert kisgyerekem van es terhes a bejaras mivel kesobb tudnek menni csak. Allando ejszakat nem engednek. Mellesleg Bekesmegyeben elek.
2018. okt. 25. 10:54
 44/78 anonim ***** válasza:
100%

Oké.

Nem ismerem Békés megyét, én Heves megyében élek.

Biztos, hogy van hozzàd közel valami vàros, ahol legalàbb egy 6 órásat talàlnàl, kezdetnek.

Falun élünk, de pont két vàros között, ne mond azt légyszi, hogy a közeletekben egyetlen vàros sincs.

2018. okt. 25. 10:58
 45/78 anonim ***** válasza:
97%

Anyád be tud járni dolgozni, de te nem. Ugyanoda. Érdekes. 🤔

És nálatok senki se dolgozik a gyerek 18 éves koráig? Mert ha csak te nem, akkor azért el kéne gondolkodni.

Azzal se lennél kisegítve, ha a gyerek apjával élsz. Ugyanúgy nem tudnál menni dolgozni, csak gyerektartás se jönne pluszba.

Azt még mindig nem írtad, hogy mennyi tartozásod van, és mire vetted fel. Okostévé? Nyaralás? Bármi hasznos dolog?

Gondolom, csak úgy elúszott.

2018. okt. 25. 11:07
 46/78 anonim ***** válasza:
100%

"Kivancsi lennek hogy sok anyuka aki egyedul maradna a gyerekevel mit tenne plane ha meg ilyen kicsi es segitsege nuku? "

Azért ne mondd, hogy nincs segítséged, mert nem hiszem, hogy a gyesből éltek ketten... Tehát ha belegondolsz, anyukád igencsak "besegít", hogy életben maradj...

Vagy milyen segítséged nincs?

Hogy mit tennék? Biztos nem a kifogásokat keresném, hanem a megoldást. Hogy hova mehetek. Nincs egy bolt? Egy étterem? Egy takarítói munka?

Azt sem írtad eddig, milyen végzettséged van, milyen munkatapasztalatod. Dolgoztál te már életedben egyáltalán?

2018. okt. 25. 11:35
 47/78 anonim ***** válasza:
100%

Fizetett segítséggel tudtam egy időben megoldani, hogy az akkor elsôs lànyom lejusson suliba, mert volt, hogy koràn indultam, pàrom pedig szintúgy hamar indult.

Oké, hogy van élettàrsam, de nekem se volt mindig egyszerű megoldani.

Én most tanfolyamot végeztem, mert abban a munkakörben/munkaidőben könnyebben megoldom a 9 éves gyerek felügyeletét.

Akkor menj tanfolyamra munkaügyin keresztül, hozni-vinni is tudod a picit, lesz legalàbb valami a kezedben, amihez nyúlhatsz.

Pl. eladónak egy cukràszdàba, nem koràn nyitnak, és ha kell, megkérsz valakit, vigyàzzon a gyerekre pàr óràt.

Esküszöm màst màr nem tudok tanàcsolni neked.

Amúgy milyen vàlaszt vàrtàl?Mert elég sok tippet kaptàl, de csak a kifogások vannak.

2018. okt. 25. 11:39
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

Nincs lehetőség közeli városban takarításra, mosásra, vasalásra. Nálunk erre mostanában nagyon nagy lett az igény. Ez annyira nem is kötött munkaidőben. Nem kell hajnalban menni. Simán el tudod vinni a gyereket oviba, és nem is 8 órás munka általában. Több helyre is járhatsz.

Szóval én biztosan keresnék valamit, akár alkalmi munkát is, ha nem jön össze más. De talán egy ilyen lehetőség még jobb is, mint a gyár.

49/78 A kérdező kommentje:

Nem egyaltalan nem jol gondolod. Szamlak miatt vettem fel. Meg anno telen kijott hirtelen sok es mas megoldas nem maradt.

Van varos a kozelben eleg nagy is raadasul csak reszmunka ido nincs. Ez a baj ezert megy el mindenki innen fel pestre es ki kulfoldre. Csak azt hiszitek az ember egy utolso naplopo. A mi polgarmesterunk nem munkat letesit hanem minden hulyeseget. Ilyen palinka fozde ,ilyen palya olyan palya,meg minden eszebe jut de a munka az nem. Ja es mar csak raadaskent azok akik igazan raszorulok nem kapnak lo***szart sem ugyanis ha raszorulsz mondjuk egy tanacsi hazra nem adjak meg mert keves a jovedelmed ha sok akkor meg azert. Akkor ki az aki raszorult kerdezem en???

50/78 anonim ***** válasza:
95%
46: gyes csak 3 éves korig jár a gyerek után. Marad a csp, meg a gyerektartás, ha van...
2018. okt. 25. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!