Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:
Az apa alkoholista ezert is nem elunk egyutt
2018. okt. 25. 09:19
 32/78 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom hany eves a gyereked, de biztos van mas anyuka is aki elviszi a gyereket, megkerhetned h vigye ot is. Cserebe sutsz neki valamit v adsz neki plusz penzt, amikor en ovis voltam sokan mondtak hogy egyedul mentek oviba meg vissza, ha par szaz meterrol van szo megtudna tenni egyedul is. Ha az elet raszorit nincs mas valasztas.
2018. okt. 25. 09:19
 33/78 A kérdező kommentje:
Ja igen a 3 eves gyerek menjen egyedul ovodaba?
2018. okt. 25. 09:22
 34/78 A kérdező kommentje:
A regi vilagba nagyon sok minden jobb volt mint most! Eloszor is nem volt ennyi wloiteletes primitiv ember,nem volt ennyi gyerek rablas es korantsem ennyi auto
2018. okt. 25. 09:23
 35/78 anonim ***** válasza:
90%

Akkor hirdesd magad a rosszlányokon, otthon tudod fogadni a kuncsaftokat. Ha egy alkesznak szültél a semmire, úgyse lehetsz valami válogatós. Ingyen is ment, pénzért már csak sikerül.

Mi lesz veled, ha anyád éri valami?

2018. okt. 25. 09:30
 36/78 anonim ***** válasza:
91%

"hala a jo egnek minden rendben!"- 30-ban írta a kérdező.

Akkor jó. Mehetünk mi is a dolgunkra.

2018. okt. 25. 09:32
 37/78 anonim ***** válasza:
97%

Minden bántás nélkül komolyan kérdező. Leírták többen, hogy mit tegyél. Dolgozni kell, akárhol. De neked mindenre van kifogásod. Mégis ilyenkor mire gondolsz, vagy milyen választ vársz? Írjam le, hogy születésétől egyedül nevelem a gyereket, 1 éves kora után mentem vissza dolgozni, mert már előtte is volt munkaviszonyom, végzettségem, a gyes és a gyerektartás nem lett volna elég semmire. Ez nálad nem opció, mert gondolom sosem dolgoztál, vagy nincs eszed és végzettséged akár egy kis csemegeüzletben is dolgozni a környéketeken.

Munkaügyi központ úgy látom van, ha minden hónapban, vagy héten (már nem emlékszem mit írtál) el tudsz menni. Ahol munkaügyi központ van, nem.lehet egy világ végi falu, tehát megiblnt csak kifogás. Van valami végzettséged? Erre nem válaszoltál? Melyik város? Mikor nyit az ovi? A lényeges dolgokra egyáltalán nem válaszolsz, csak fújod a bajaidat. Így hogy segítsünk konkrétumokkal?

2018. okt. 25. 09:34
 38/78 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 és 3,5 éves gyerekeim vannak. Egyedül vagyok velük. Gyárban dolgozom állandó éjszaka. Mindent megoldok. Éjszaka anyám van velük. Mindent meg lehet oldani ha valamit nagyon akarunk. Falun lakunk, szóval utaznom is kell
2018. okt. 25. 09:35
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de mi az, hogy kivancsi vagy más hogy boldogulnegyedul. Kisgyerekkel. Elsrulom. Pár hetesen elhagyta őket apuka. Nem kap gyerektartast. 10 honapos koráig segitette az anyja, aztán bölcsi és munka. Ennyi. Ő akar a gyerekének jó életet biztosítani. Te nem. Itt a különbség
2018. okt. 25. 09:37
 40/78 anonim ***** válasza:
100%

Ha az àllandó éjszaka nem opció, akkor keress egy közeli vàrosban szàllodàt, menj el szobaasszonynak, oda legalàbb nem hajnalra kell menni.

De nem írtad, hànytól van óvoda, édesanyàd hogy dolgozik?

Vagy próbàlkozz kis csemegeüzletekben mint eladó, mit tudom én.Rengeteg tanàcsot kaptàl, helyetted megoldani ezt nem tudjuk.

Egyébként apuka nem volt alkoholista akkor mikor a gyermek fogant?

Örülj, hogy van édesanyàd, ráadàsul segíteni akar.

(34 éves vagyok, de senkim nem él màr!)

2018. okt. 25. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!