Normalis hogy igy kiakadtam?
Akkor hirdesd magad a rosszlányokon, otthon tudod fogadni a kuncsaftokat. Ha egy alkesznak szültél a semmire, úgyse lehetsz valami válogatós. Ingyen is ment, pénzért már csak sikerül.
Mi lesz veled, ha anyád éri valami?
"hala a jo egnek minden rendben!"- 30-ban írta a kérdező.
Akkor jó. Mehetünk mi is a dolgunkra.
Minden bántás nélkül komolyan kérdező. Leírták többen, hogy mit tegyél. Dolgozni kell, akárhol. De neked mindenre van kifogásod. Mégis ilyenkor mire gondolsz, vagy milyen választ vársz? Írjam le, hogy születésétől egyedül nevelem a gyereket, 1 éves kora után mentem vissza dolgozni, mert már előtte is volt munkaviszonyom, végzettségem, a gyes és a gyerektartás nem lett volna elég semmire. Ez nálad nem opció, mert gondolom sosem dolgoztál, vagy nincs eszed és végzettséged akár egy kis csemegeüzletben is dolgozni a környéketeken.
Munkaügyi központ úgy látom van, ha minden hónapban, vagy héten (már nem emlékszem mit írtál) el tudsz menni. Ahol munkaügyi központ van, nem.lehet egy világ végi falu, tehát megiblnt csak kifogás. Van valami végzettséged? Erre nem válaszoltál? Melyik város? Mikor nyit az ovi? A lényeges dolgokra egyáltalán nem válaszolsz, csak fújod a bajaidat. Így hogy segítsünk konkrétumokkal?
Ha az àllandó éjszaka nem opció, akkor keress egy közeli vàrosban szàllodàt, menj el szobaasszonynak, oda legalàbb nem hajnalra kell menni.
De nem írtad, hànytól van óvoda, édesanyàd hogy dolgozik?
Vagy próbàlkozz kis csemegeüzletekben mint eladó, mit tudom én.Rengeteg tanàcsot kaptàl, helyetted megoldani ezt nem tudjuk.
Egyébként apuka nem volt alkoholista akkor mikor a gyermek fogant?
Örülj, hogy van édesanyàd, ráadàsul segíteni akar.
(34 éves vagyok, de senkim nem él màr!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!