Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora az adósságod szám szerint amihez behajtó cég akar menni ? Ha nincs semmi a neveden,sem tárgyaid,nincs mit elvinni.A helyedben kutakodnék valaki iránt,akár neten,akinek sok a szabadideje,és ráér különböző időpontokban,akár a környezetedben egy nyugdíjas filigrán valaki,megbeszélném vele hogy amikor lesz munkám,beállok dolgozni,csak 1 hónap után tudok fizetni,természetesen ő is attól kezdve viszi-hozza a gyerket.A másik fél részére ez rizikós,de elmondanám a helyzetemet,és azt,hogy csak egy ilyen hónapról van szó.
2018. okt. 25. 08:55
 12/78 anonim ***** válasza:
100%

"hogy ha en elmennek koran dolgozni nincs aki elvigye a gyereket ovodaba"

Próbálj meg 6 órás munkát találni!

2018. okt. 25. 08:55
 13/78 A kérdező kommentje:
Probalok folyamtosan ! Havonta jarok a munkaugyre ,ismerosoket kerdezek, sot anyammal is beszeltem mar hogy csereljunk o maradjon itthon en megyek de nem mert nem akarja ott hagyni szuksege van ra! A kozelben csak gyari melok vannak ahova 6ra kene jarnom legalabb 2 muszakban. Anyam ugyanigy dolgozik,kismama muszakot meg nem adnak ez is kiakszto nem lehet !.
2018. okt. 25. 09:00
 14/78 anonim ***** válasza:
50%
6 órás munkát nehéz találni.Szerintem legyen valaki aki elviszi a gyereket egy hónapon keresztül,a fizetését igaz csak az első hónap végén kapja meg,de addig is a kérdező el tudott helyezkedni,és van munkája,és az első havi bérből kifizeti.Ehhez kell egy jószándékú ember.
2018. okt. 25. 09:01
 15/78 anonim ***** válasza:
100%

Egy szót se értek.

Anyád mettől meddig dolgozik? Milyen munkarendben?

Simán meg lehet oldani, hogy egyikőtök viszi a gyereket, a másik hozza. Két dolgozó szülő szerinted hogy oldja meg?

Legrosszabb esetben keress állandó éjjelest. Munka után viszed a kicsit oviba, alszol, délután elhozod, este letszed aludni, mész dolgozni, anyád ott van vele este.

Milyen tartozásod van? Mennyi? Mire ment el a pénz? A végrehajtóval meg lehet egyezni, ha látja a fizetési hajlandóságot.

Így se jössz ki a pénzedből. Büszkeségből, dacból ne utasíts vissza segítséget, főleg ha anyád nélkül lakni se lenne hol. Nem vagy abban a helyzetben, hogy önérzeteskedj.

Neked kell az életed rendbe tenni, senki se fog kihúzni a xarból. Ideje, hogy ne másra mutogass, mert nem mások tehetnek a helyzetedről. Itt egyedül te vagy hibás.

Ha már ész nélkül vállaltál gyereket, legalább utólag tegyél meg mindent, hogy fel tudd nevelni.

2018. okt. 25. 09:03
 16/78 anonim ***** válasza:
97%
És kénytelen leszel a gyári melót választani,nincs mese.
2018. okt. 25. 09:03
 17/78 A kérdező kommentje:
Idegenre nem biznam a gyerekem semmi penzert , a masik meg az hogy a kornyeken nem ismerek megbizhato embert. A csalad meg nem olyan nagy egy resze kamasz nekik nem vehetem el a fel eletuket csak azert hogy en boldoguljak.
2018. okt. 25. 09:04
 18/78 anonim ***** válasza:
86%

"Nem gondoltam,hogy ennyire hihetetlen ez a tortenet."

Nem baj, holnap majd jobbat találsz ki.

2018. okt. 25. 09:06
 19/78 anonim ***** válasza:
87%
Nem normalis. Nem leeg hogy felelotlenul olyan adossagba vered magad amit nem tudsz fizetni, meg a segito kezet is elutod.
2018. okt. 25. 09:07
 20/78 A kérdező kommentje:
15 os nagyon igazad van ezzel igy vagyok en is.! El is valalnam de nem vesznek fel mert amikor meg kerdezik van aki elvigye a gyereket nincs onnastol kezdve nincs masik opcio. Folyamatos ejjelezest nem engedik a gyerek miatt
2018. okt. 25. 09:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!