Ezt megbeszélhetem a szüleimmel, vagy inkább ne ijesszem meg őket?
Figyelt kérdés
Most jöttem koliba és középiskolába , és kicsivel később megkattant bennem valami. Kb 5 napja folyamatosan csak sírni tudnék, nem érzem értelmét az életnek ha úgy is meghalnunk. Egyfolytában rágódom, és rettegek a szüleim elvesztésétől. Nem vagyok ott fejben sehol, nem tudok figyelni semmire. Nem tudom mi történt velem, de nagyon rossz. Ha hazamegyek, ezt megbeszélhetem a szüleimmel, vagy ne ijesztgessem őket? Ez el fog múlni magától?2018. okt. 15. 07:13
1/31 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, anya 56, apa 53 éves.
2018. okt. 15. 07:14
2/31 anonim válasza:
Beszėlgess velük nyugodtan erről.
3/31 A kérdező kommentje:
Megijedtem az idő múlásától, egyszerűen pánikolok ha a jövőre gondolok, amikor már nem lesznek a szüleim velem. Egész hétvégén sírtam, nagyon megijesztettem szegényeket. Most is sírok, de nem tudom miért. Hogy tudnék segíteni magamon?
2018. okt. 15. 07:21
4/31 anonim válasza:
Meditáció, ha hiszel benne.
Beszélgess velük, ez nem "szégyen" vagy "titkolnivaló"
Nekem pánikrohamaim voltak régen a halál miatt.
5/31 anonim válasza:
Szimplán gyerek vagy még nagyon és hiányoznak a szüleid, ragaszkodsz hozzájuk, csak felfújod a problémát és valószínűleg neked még nagyon korai volt leválni így tőlük... Nem kell meghalni, csak mert le kell szakadj a szüleidről. Tölts velük több időt hétvégén/szünetekben, csináljatok együtt programokat.
Ha ennyire nem tudod élvezni az önállóságot, keresd fel akár az iskolapszichológust.
6/31 anonim válasza:
Ha most kezdted a középiskolat akkor 15 lehetsz es koliban sajnos ehhez neked meg korai. Hianyoznak a szuleid, rossz egyedul.az en lanyom is 15 es mar 1-2 nap tavollet is sok neki, nagyon kötődúnk egymashoz nagyon szeret otthon velem lenni.
7/31 anonim válasza:
Túl gyerek vagy még és kiszakadtál a megszokott, szerető légkörből. Még nincsenek igazi barátaid, tehát a kollégiumban is egyedül érzed magad egy idegen környezetben. El fog múlni lassan, ez a depresszió, amit érzel.
8/31 A kérdező kommentje:
De hát otthon is egész hétvégén sírtam, talán csak egy kicsivel volt jobb. Ha holnap hazamegyek, és megbeszélem a szüleimmel, jobb lesz? Mindenképp hazamennék csütörtökön, de addig nem tudom tartani magam.
2018. okt. 15. 09:29
9/31 anonim válasza:
Ez az új helyzet depressziót váltott ki benned.
Beszéld meg velük nyugodtan, már attól meg fogsz könnyebbülni egy kicsit.
Nagyon korai még az elvesztésükre gondolni, de ezt majd ők is megmondják neked!
10/31 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem,hogy miért egy hónappal a beköltözés után jelentkezett? Még annyi hogy nem tudok figyelni semmire, nem tudok enni és igazából nem is érdekel semmi. Konkrétan egész nap csak járnak a rossz gondolataim. Néha kicsit jobb, de általában egész nap csak sírni tudnék. A szüleimnek mondtam, hogy szeretnék bejárós lenni, hátha jobban lennék, de sajnos 60 km a távolság, és hajnali háromkor kéne kelnem. Iskolát azért nem válthatok, mert a szüleim szerint ez jó iskola, és ne rontsam el a jövőmet. De sajnos jelenleg pánikot érzek ha a jövőre gondolok.
2018. okt. 15. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!