Mit csináljak ilyenkor a szüleimmel?
Kezdjük ott nevelő apám van ezért ő úgy gondolja nem szól bele inkább de van mégis amibe beleszól. Pl: mondom hogy el akarok menni a barátaimmal és akkor hogy minek azt? Találkoztok ti eleget a suliba. Meg hogy beszélek velük vidichatbe messengeren és akkor hogy gyere már ki ne nyomkodd azt egész nap! Én mondom neki hogy épp beszélek a barataimmal és akkor persze ugyan úgy felhozza hogy beszéltek ti eleget.
Na és anyám...
Azt hiszi ő a főnököm csak mert az anyám. Pl: rendelni akarok valamit netről ( nem hülyeséged, cuccokat isibe és saját pénzből) mondom neki, erre ő: nem
Megkérdem mér valasza: mert nem. Megkérdem de miért nem, mert nem és kész, az anyad vagyok tehat azt csinálsz amit én mondok.
De a tesómmal sose csinalnak ilyet. Ő mindíg elmehet akárhova, bármit megtehet.
Ti mit tennétek ilyen helyzetbe? Talán nállatok is előfordult?
A helyedben talán ha jóban lennék a tesómmal akkor őt kérném meg hogy rendeljen nekem valamit aztán kifizetném..
A barátokkal való beszélgetést viszont nem értem meg... Mégis miért baj ha találkozol velük..? Viszont nem hiszem hogy konfrontálódnod kellene velük... Szerintem abból semmi jó nem származik
Gondolom mindketten szociális hulladékok. Nem szabhatják meg, hogy kivel találkozz, legfeljebb ha kiskorú vagy, haza kell érned asszem 10 vagy 9 előtt, nem tudom mit mond a jogszabály, de egyébként meg szabad vagy.
Plusz ha van saját pénzed és bankkártyád, azt veszel a neten, amikor akarsz, semmi közük hozzá. Mi az, hogy nem? Mert te megszabod, hogy mit vehetnek saját pénzből? A helyedben ezeket felsorolás neked, és hozzátenném, hogy a mert nem 0 iqra utal, és szálljanak le rólad, ha nincs jobb indok.
Ez mi? --> "nem hülyeséged, cuccokat isibe és saját pénzből"
Hogy érted, hogy "saját pénz"? Dolgozol a suli mellett? Mert ha nem dolgoztál meg érte, akkor nem saját pénz. :D
Ha viszont saját fizu, akkor nem értem, miért közlöd velük, hogy rendelsz netről... Nem tudom, érted-e a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!