Mit tudok tenni ha a saját szüleimmel nem jövök ki?
"2 hónap múlva 18 leszek az még szinte sok idő de már nem bírok vele maradni lehetne valamit tenni ?"
Mit lehetne tenni? Várni, amíg eltelik a 2 hónap.
Egy dolgot azért megkérdeznék Tőled: mit szándékozol 18 éves korod betöltése után tenni? Elmenni otthonról? Hová? Van félretett pénzed? Van valamilyen szakképzettséged? Van valamilyen terved, hogyan, miből fogsz megélni?
Mert ha mindez nincs, akkor könnyen belesétálsz valakinek a karjába, aki szintén csak kihasználni fog.
Szállást biztosít, aztán cserébe kér ezt-azt... , stb.
Szinte m,ajdnem biztos vagyok benne, hogy innen is fogsz kapni ajánlatokat, te meg örülsz majd neki, hogy végre törődik Veled valaki - aztán cseberből vederbe.
Tudom, miről beszélek, mert én is alig vártam, hogy el tudjam hagyni a szülői házat, végre valakitől szeretetet kapjak - férjhez mentem/menekültem - de "természetesen" nem jött be a dolog.
Van egy kis spórolt pénzem
El menni egy szálos munkára
Ha nem vagy kész változtatni az életedben, akkor nem lehet segíteni rajtad" (Hippokratész)
A jövővel foglalkozz, ne a múlttal.
Tanulj, sportolj, járj társaságba,járj el táncolni, alakítsad ki a saját életed.
Foglald el magad,olvass vagy tanulj nyelveket.
Alapozd meg a jövődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!