Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a strandon?
Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?
A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.
"Utolsó, miért ne lehetnének? :D Legalábbis mi rendszeresen mentünk a plébánossal strandra."
Az lehetetlen:)
A papok és apácák kizárólag búvárruhában mennek strandra:)
(Érzed az iróniát,remélem):)
"170cm vagyok és 60 kg, tehát se kövér se sovány, és 24 éves vagyok mégse teszem ki a se..emet a világ elé és így várva hogy normàlis pasim legyen..."
Majd 10 év múlva,ha nem jön a fehér lovon a herceg...
Ha Anyukám feltámadna, felőlem akár lehetne Mike Tyson-os arctetkója is, a világon az utolsó dolog lenne, hogy azon görcsölnék, min szörnyülködik a magyar nagyérdemű.
Bár engem nem érdekel, ki szőrös, ki kövér, eddig mindig el tudtam fordítani a fejem, ha nem tetszett valami. De ha valakinek egy kibuggyanó hájréteg a havi izgalomadagja, amin bosszankodhat, hát legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!