Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben nem szívesen...

Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a strandon?

Figyelt kérdés

Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?

A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.

2018. szept. 10. 20:08
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
56%
" és töri tanárnő vagyok! ;)" - szegény gyerekek, ha ugyanezt az intoleranciát kapják az iskolában is...
2018. szept. 11. 17:12
 52/59 anonim ***** válasza:
72%

"Utolsó, miért ne lehetnének? :D Legalábbis mi rendszeresen mentünk a plébánossal strandra."

Az lehetetlen:)

A papok és apácák kizárólag búvárruhában mennek strandra:)

(Érzed az iróniát,remélem):)

2018. szept. 11. 17:34
 53/59 anonim ***** válasza:
66%

"170cm vagyok és 60 kg, tehát se kövér se sovány, és 24 éves vagyok mégse teszem ki a se..emet a világ elé és így várva hogy normàlis pasim legyen..."

Majd 10 év múlva,ha nem jön a fehér lovon a herceg...

2018. szept. 11. 17:35
 54/59 anonim ***** válasza:
79%

Ha Anyukám feltámadna, felőlem akár lehetne Mike Tyson-os arctetkója is, a világon az utolsó dolog lenne, hogy azon görcsölnék, min szörnyülködik a magyar nagyérdemű.

Bár engem nem érdekel, ki szőrös, ki kövér, eddig mindig el tudtam fordítani a fejem, ha nem tetszett valami. De ha valakinek egy kibuggyanó hájréteg a havi izgalomadagja, amin bosszankodhat, hát legyen.

2018. szept. 11. 18:57
 55/59 anonim ***** válasza:
52%
Emberek...nem vagytok noalossak😂
2018. szept. 12. 09:09
 56/59 anonim ***** válasza:
58%
Bmeg mi volt itt. :DDDDDD Ilyen szarságon egymás torkát tépni??
2018. szept. 12. 14:51
 57/59 anonim ***** válasza:
89%
#57, tudod, ha az ember megválogathatná a saját anyját, milliószor inkább a kérdésben szereplőt, mint a hozzád hasonló gondolkodású szellemi ősmaradványt.
2018. szept. 13. 01:24
 58/59 anonim ***** válasza:
46%
Általában a tangát azok veszik fel akinek nem kéne,és a bikiniből és kifolyik a testük..
2018. szept. 13. 01:58
 59/59 anonim ***** válasza:
81%
Ha jó bőr az anyám, akkor nem érdekel.
2018. szept. 16. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!