Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a
strandon?
Figyelt kérdés
Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?
A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.
Szerintem is közönséges és ribis. Még fiatal egyedülálló nőnek sem szép, egy anyának aki a gyerekével vonul végig egyenesen ultragáz.
A férfiak ha meglátnak egy tangàs nőt akárhány éves is hát nem azt fogjsk mondani hogy ott egy csinos, gyönyörű nő, hanem, hogy jól megpakolnám. Bocsânat a prosztó megfogalmazásèrt, de szerintem ez ìgy van! A tetkóról meg már ne is beszéljünk...
2018. szept. 11. 09:18
22/59 anonim válasza:
"A férfiak ha meglátnak egy tangàs nőt akárhány éves is hát nem azt fogjsk mondani hogy ott egy csinos, gyönyörű nő, hanem, hogy jól megpakolnám." - bocs, de szerintem ezerszer inkább, mint azt, hogy "csókolom, néni kérem"...
2018. szept. 11. 10:31
23/59 anonim válasza:
Én utálók bunkómagyarozni, de tényleg magyar szokás a strandon a saját jókedved helyett azzal foglalkozni, hogy más hogy néz ki.
2018. szept. 11. 12:21
24/59 anonim válasza:
21
Legálisan viselhető fürdőruha, ízlés dolga, ki veszi fel, mondjuk, én sem tenném. De azért nem felvenni, mert egy sutyerák prosztó csávó mit gondol vadidegenként?!
Te hülye vagy?
2018. szept. 11. 12:22
25/59 anonim válasza:
Egyébként az komoly, hogy azért fizettek strandbelépőt, hogy utána idegenekkel foglalkozzatok? Mennyire kva nagy gáz ez már... Nevetséges.
2018. szept. 11. 12:24
26/59 anonim válasza:
Kérdező,nyugodj meg a strandon nem lesznek sem papok,sem apácák...
2018. szept. 11. 13:00
27/59 anonim válasza:
Utolsó, miért ne lehetnének? :D Legalábbis mi rendszeresen mentünk a plébánossal strandra.
2018. szept. 11. 13:08
28/59 anonim válasza:
Látom sokaknak fáj az igazság :D
Elárulom, nincs péniszem.
Nő vagyok csak én nem vagyok ribi!
170cm vagyok és 60 kg, tehát se kövér se sovány, és 24 éves vagyok mégse teszem ki a se..emet a világ elé és így várva hogy normàlis pasim legyen...
2018. szept. 11. 13:21
29/59 anonim válasza:
", és 24 éves vagyok mégse teszem ki a se..emet a világ elé" - ez a te dolgod. Más meg kiteszi, és az meg az ő dolga.
2018. szept. 11. 13:25
30/59 anonim válasza:
#23, én meg a fajtádat utálom, hogy képesel vagytok bármely kérdésnél a magyarokat köpködni. Senkiházi banda vagytok egytől egyig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!