Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem látják a szüleim...

Miért nem látják a szüleim szívesen a barátomat?

Figyelt kérdés
Valamiért elzárkóznak előle, pedig már lassan egy éve leszünk együtt, és még mindig egy vendégként van számon tartva, ami nekem nagyon rosszul esik. Megkérdeztem őket, azt mondták, hogy eleve engem is alig látnak itthon (Pesten tanulok, ritkán járok haza), nemhogy még rá is kíváncsiak lennének. Még szülinapomon sem jöhetett el, az volt az indok, hogy ők még kevesebbszer látnak engem, mint a párom. Normális ez így? Nem találom a helyem a családban...

2018. júl. 19. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Én ennyiszer se járnék haza ahol kvázi én is idegen vagyok nem családtag,szerintem te se oknélkül kerültél messzire a "családodtól".
2018. júl. 19. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Nálam dettó ugyanez volt

Tudod mi lett a vége? Eltiltottak tőle, amit én naiv fejjel engedtem is,titokban taliztunk,majd meguntam,hogy 19 éves létemre titokban kell látnom őt

Nem kötelező nekik beengedni a lakásba őt,de így én se mennék haza.

Na így majd rá jönnek,hogy téged is elüldöztek.

Állj ki mellette!

2018. júl. 19. 18:48
 3/3 anonim válasza:
81%
Nyisd ki szád mond el a véleményed. Ne hagyjátok magatokat.
2018. júl. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!