Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a strandon?
Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?
A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.
42
Nem, te nem a "konzervatív öltözködést hirdeted".
Te lekváztad az összes magyar nőt az azóta már töröld hozzászólásodban. Hirdetni meg a sötétséget hirdeted.
45
Persze. Hogyne. Meg okos. És szép. Meg gazdag.
Ja, nem, egyik sem.
Időre fejezted be az egyetemet "mindeközben"?!
Mi közben, kiscsillag?
Azért annyira nem kihívás szaporodás mellett egy vacak tanárképzőt behúzni, még neked sem.
A négy éves egyetem- történelem szak neked semmi?
Neked kiscsillag milyen diplomàd van ugyan? Igen én erre büszke vagyok! És a családomra is! Szaporodás? Pfff erre szavam nincs. És még mindig én vagyok a hülye? Hát ez komolyan mondom hihetetlen...
45
Igen, egészen kevéske egy négy éves főiskola, mondhatnám azt is, hogy alap. Rajtad sem okosított sokat, mint látszik.
47
Én pusztán regalátam, azaz válaszoltam, az ő stílusában mindarra, amit ideköpött.
Amihez még mindig joga lenne, ahogy ilyen hülyének lenni is.
Amihez nincs joga, az az, hogy az összes magyar nőt lekvázza. Amit megtett, ám törölték azóta, joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!