Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben nem szívesen...

Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a strandon?

Figyelt kérdés

Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?

A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.

2018. szept. 10. 20:08
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
31%
Bocsi időre fejeztem az egyetemet mindeközben, és töri tanárnő vagyok! ;)
2018. szept. 11. 13:52
 42/59 anonim ***** válasza:
23%

42

Nem, te nem a "konzervatív öltözködést hirdeted".

Te lekváztad az összes magyar nőt az azóta már töröld hozzászólásodban. Hirdetni meg a sötétséget hirdeted.

2018. szept. 11. 13:53
 43/59 anonim ***** válasza:
0%

45

Persze. Hogyne. Meg okos. És szép. Meg gazdag.

Ja, nem, egyik sem.

2018. szept. 11. 13:54
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

Időre fejezted be az egyetemet "mindeközben"?!

Mi közben, kiscsillag?

Azért annyira nem kihívás szaporodás mellett egy vacak tanárképzőt behúzni, még neked sem.

2018. szept. 11. 13:55
 45/59 anonim ***** válasza:
35%

A négy éves egyetem- történelem szak neked semmi?

Neked kiscsillag milyen diplomàd van ugyan? Igen én erre büszke vagyok! És a családomra is! Szaporodás? Pfff erre szavam nincs. És még mindig én vagyok a hülye? Hát ez komolyan mondom hihetetlen...

2018. szept. 11. 13:57
 46/59 anonim ***** válasza:
6%

45

Igen, egészen kevéske egy négy éves főiskola, mondhatnám azt is, hogy alap. Rajtad sem okosított sokat, mint látszik.

2018. szept. 11. 13:59
 47/59 anonim ***** válasza:
81%
Uramatyám, olvassátok már magatokat kívülről, iszonyat szánalmas... Tényleg itt kell köpködni egymást állítólagos intelligens embereknek?
2018. szept. 11. 13:59
 48/59 anonim ***** válasza:
19%

47

Én pusztán regalátam, azaz válaszoltam, az ő stílusában mindarra, amit ideköpött.

Amihez még mindig joga lenne, ahogy ilyen hülyének lenni is.

Amihez nincs joga, az az, hogy az összes magyar nőt lekvázza. Amit megtett, ám törölték azóta, joggal.

2018. szept. 11. 14:01
 49/59 anonim ***** válasza:
85%
Azért durva, hogy mit lenyomtok itt, ezer éve elkanyarodtatok a témától, olvassátok már vissza magatokat, "tiszta gyász". :D
2018. szept. 11. 15:00
 50/59 anonim ***** válasza:
81%
Úristen micsoda balhé megy itt. Mondanám hogy olyan primitív, mint... Áhh inkább folytassátok :) kellemes szórakozás délutáni szieszta után ezt olvasni :)
2018. szept. 11. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!