Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben nem szívesen...

Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a strandon?

Figyelt kérdés

Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?

A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.

2018. szept. 10. 20:08
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
64%

A tangánál rezeg a léc, de lehetne 15 éves barátnőm, annál ugyanúgy nem tetszene. DE nem szólnék be és simán mennék vele, ha neki ez kell. Csak nem tetszik, nagy tangautáló vagyok.

A féltanga nem tudom, milyen, de a tangánál nyilván jobb, az már elmegy.

Sok tényezős a dolog. Milyen a tetkó, milyen a (fél)tanga, hogy áll neki, ő hogyan néz ki... Értem, hogy bizonyos szintig nem számítanak eme utóbbiak, de azért egy keményen elhízott nőnél máshogy jön le a dolog, ne mondjátok, hogy nem. Nyilván a kérdező nem erre gondolt, de a teljesség kedvéért belevettem.

2018. szept. 10. 22:40
 12/59 anonim ***** válasza:
64%
Még valami. Ha kicsit is jól állna neki, én inkább roppant büszke lennék rá, milyen bátor és jó csaj az anyám :) Még tangánál is, ha eme részlettől nem is lennék oda.
2018. szept. 10. 22:41
 13/59 anonim ***** válasza:
69%
Dehogynem. Bár lenne egyáltalán időm anyukámmal strandolgatni! Örülnék, akkor is, ha így jönne!
2018. szept. 10. 22:42
 14/59 anonim ***** válasza:
69%
"Még valami. Ha kicsit is jól állna neki, én inkább roppant büszke lennék rá, milyen bátor és jó csaj az anyám :)" + 1
2018. szept. 11. 00:04
 15/59 anonim ***** válasza:
70%
Anyám egy két méter magas 120 kg-os bkv sofőrnő! Nos, ha a hegyomlás anyám, az egyik karfiol valagára egy tetkót tenne és tangában menne nyilvánosság elé, én inkább kockára tenném az életem és megakadályoznám, akár az életem árán is.
2018. szept. 11. 05:59
 16/59 anonim ***** válasza:
60%

Anya vagyok. Tökéletesre edzett fenékkel, testtel. Soha nem vennék fel tangát, mert olcsó, szánalmas és nem csak magam, de a gyerekem is lejáratnám vele.

Lányként sem, mert közönségesnek tartottam már akkor is.

A tetkó meg dettó.

2018. szept. 11. 06:23
 17/59 anonim ***** válasza:
54%
Anyád rib@n cosodik. Apád mit szól hozzá? Hány éves az öreg csont, hogy most jött meg a feltűnési viszketegsége?
2018. szept. 11. 07:06
 18/59 anonim ***** válasza:
68%

"Az Anyukám, sose fogom szégyelni."

Szerencséd, hogy normális, disztingvált, kellő önismerettel rendelkező, szerethető úrinő az anyukád. De láttam már olyan anyukát, aki 53 évesen bakfisnak képzelte magát és nagyon gáz volt a 80 kilójához tartozó 20 kilós sonkákkal és a narancsbőrrel a tangás bikini :-(

Ahogy vonultak a strandon a lányával láttam a szembe jövők arcán a döbbenetet. A leesett állak csak úgy csattantak a kövezeten. A saját gyereke mellette meg égő arccal pironkodott...

2018. szept. 11. 09:05
 19/59 anonim ***** válasza:
52%

Bocsi ha valakit megsértek, nem áll szándékomban. Szerintem is feltűnési viszketegség. Az ismerősi körben azok csinálták ezt, akik elvaltak és nagyon nem tudtak újra elkelni.

Én szégyellném.

2018. szept. 11. 09:06
 20/59 anonim ***** válasza:
44%

Nem jelennék meg vele és szégyellném.

Manapaság úgy csinálnak mintha szégyen lenne középkorú nőnek lenni, mindenki tizenéves kiscsajnak akar látszani mind kinézetben mind videlkedésben. Lásd, "jócsaj" az anyám. 40 évesen, jó CSAJ.

Lehet úgy is szép, vonzó nőnek lenni, hogy közben tényleg nő vagy, nem pedig egy feltünési viszketekséges, soha nem fel nem növő örök gyerek. Egy 40+os nő hülyén néz ki abban amit a tizen-huszonéves lányok húznak fel. Akkor is ha jó alakja van.

Szerencsére az én anyám úgy tud gyönyörű lenni, hogy közben nem lesz nevetséges és közönséges.

2018. szept. 11. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!