Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben nem szívesen...

Ilyen esetben nem szívesen jelennél meg anyukáddal a strandon?

Figyelt kérdés

Ha anyukád csináltatna a fenekére egy kisebb tetoválást, és féltangát, vagy tangát venne fel mellé, hogy látszódjon is. Kellemetlen lenne számodra, ha ezt csinálná, vagy nem akadnál fenn ezen?

A kérdés főleg azokhoz szól, akiknek még olyan korban van az anyukájuk, hogy jobban beleférhet nála az ilyesmi.

2018. szept. 10. 20:08
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
30%
Annyit még hozzáfűznék, hogy jól elment a világ a f...ba, hogy az van lehülyézve aki visszafogott, ìzleses megjelenésű és az az isten aki anya létère tetkóval a s..gén tangába flangál :D Ez a magyar nèp egy vicc kategória! :D
2018. szept. 11. 13:28
 32/59 anonim ***** válasza:
72%
#31, ismered azt a szót, hogy MAGÁNÜGY? Bizony a legteljesebb mértékben magánügy, hogy ki milyen fürdőruhát hord, és ki mit és hova tetováltat magára.
2018. szept. 11. 13:35
 33/59 anonim ***** válasza:
61%

31

Nem, az a vicc kategória, hogy nem érted. Ez az ő magánügye. És anyaként is joga van ízléstelenül öltözködni. Ennyi.

2018. szept. 11. 13:37
 34/59 anonim ***** válasza:
46%

24

Édeske, hogy mind a 24 éveddel ennyi agy szorult beléd csak? Hát, ez nagyon cuki. És még azt is elhiszed, hogy mások kvázásátólte valaki leszel?

És mondd, azt is elhiszed, hogy van összefüggés a szexualitás és a ruházat között?

És mondd, azt is elhiszed, hogy egy nő attól értékes, ha meghúzza magát, nehogy a szent bunkók valamit gondoljanak róla?

Szépen felmondtad a leckét, leülhetsz.

2018. szept. 11. 13:39
 35/59 anonim ***** válasza:
17%
És te felfogod e hogy a kérdező kikérte a nép véleményét ezzel kapcs.? És nekem erről az a véleményem hogy gusztustalan! Nektek meg más és kész. Akkor mit hajtogatod hogy magánügy? Mikor itt a kérdés. Nem én vagyok itt az agyatlan! :D
2018. szept. 11. 13:40
 36/59 anonim ***** válasza:
49%

28

Azért az ne zavarjon össze, hogy egy FELNŐTT NŐNEK, nem, nem a hozzád hasonló kislánynak, egy felnőtt nőnek eszébe sem jut a strandon (!) azért fürdőruhát húzni, hogy pasija legyen.

Nem mindnekinek ez határozza meg a kis életkéjét.

2018. szept. 11. 13:41
 37/59 anonim ***** válasza:
48%

35

De, te vagy az agyatlan. Köpködve szidod a magyar népet, kvázod a magyar nőket. A kérdésre a válasz:

nekem tetszik, nekem nem tetszik.

Nem pedig az ostoba agymenésed a szexuális szokásoktól a testalkatodig, melyek közül egyik sem releváns és nem is érdekel senkit. Te se nagyon.

2018. szept. 11. 13:43
 38/59 anonim ***** válasza:
25%

Bravò csa szidjatok tovább! Egyre csak jobban mutatjátok a bizonyítványotokat! :D

Eszméletlen! Ezért esnek nekem mert a konzervatív öltözködést hirdetem te jò ég tènyleg lefagytam!

2018. szept. 11. 13:47
 39/59 anonim ***** válasza:
59%

41

Soha nem fogod felfogni, hogy mások kvázása, főleg egy ruhadarab miatt, mennyire ostoba, alpári, sutyerák, agyhalott bunkóság, ugye? A te köreidben nem szokás érteni a világ árnyaltságát.

Gratulálok a 23 éves kori terhességedhez, és ahhoz is, sikeresen megférjesültél ilyen fiatalon. Számodra ez nyilván egy érdem.

Mások tanulnak ehelyett, hogy ne legyenek ennyi szűk látókorűek és ostobák.

Nekem 4 gyerekem van, mindenféle korosztályban, de egyetemek helyett nem szültem, hanem magamra szedtem egy kis árnyaltságot és stílust.

Neked szülni sikerült kora huszonévesen és minden magyar nőt kvázni. Hát, kinek, mit sikerül kikaparni a sorstól.

Neked egy olyan életet, amiben népeket kvázol arctalanul ahelyett, hogy a 8 hónapos gyerekeddel töltenéd az időt. És mondd, téged is ennyire elhanyagoltak, attól lettél ilyen?

2018. szept. 11. 13:50
 40/59 anonim ***** válasza:
35%

43

Nem, ÉN nem akarok bizonyítani semmit.

Pusztán VISSZAadtam neked, amit itt fröcsögsz, te ostoba háziszárnyas, te.

2018. szept. 11. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!