Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van joga ilyeneket kérdezni...

Van joga ilyeneket kérdezni egy apának a húsz éves lányától?

Figyelt kérdés
Szóval, mint az a kérdésben is benne van, lassan 20 éves leszek, de apa még mindig a 10 éves kislányának tart kb. Sose lázadtam, züllöttem el, mindig tudtam, hol a határ. A szüzességemet majdnem 19 évesen vesztettem el, akkor is szerelemből. Azóta csak két sráccal feküdtem le, de sajnos ő mindkettőről tudott. Mert azt kell tudni a sztoriról, hogy egy sportot űzünk vele, ezért gyakran közösen megyünk több napos versenyekre, és amikor a versenyek alkalmával találkozok pasikkal, esetleg elmegyünk inni, meg ilyenek, nyilván nem nehéz összeraknia a képet, hogy mi történhet még... Bár azokkal, akikkel elmegyek szórakozni, a felével se fekszek le, de ő elvárja, hogy kb minden lépésemről beszámoljak neki ennyi idősen, és nem hagyja, hogy éljek kicsit (nyilván nem határok nélkül!). Többször is megkérdezte már egy-egy olyan éjszaka után, amikor fiúval voltam, hogy "mit csináltatok?", de a legszebb kérdés tegnap jött: "hány pasival akarsz még lefeküdni?" úgy beszél rólam, mint valami elzüllött r bancról, pedig ha kicsit is ismer, tudnia kéne, hogy nem vagyok az. Nagyon erős köztünk a kötelék, de engem szinte már megfojt ezzel, hogy 20 évesen is úgy kezel, mintha 10 lennék...

2018. aug. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
31%

„ lassan 20 éves leszek, de apa még mindig a 10 éves kislányának tart kb. Sose lázadtam, züllöttem el, mindig tudtam, hol a határ. A szüzességemet majdnem 19 évesen vesztettem el, akkor is szerelemből. Azóta csak két sráccal feküdtem le”

Magyarul 19 évesen már túl vagy három srácon. Gyorsan fogyasztod őket.

Amúgy meg nem kell beszámolni neki, hogy mit csinálsz és mikor...

2018. aug. 9. 18:01
 42/65 A kérdező kommentje:
Hat igen, de alapbol nem is olyannak neveltek, hogy mindenkivel kefelgessek ossze-vissza, vedekezes nelkul, szoval nem ertem, mire ez a hatalmas aggodalom...amugy meg annyira azert nem szuk kor a kozeg.
2018. aug. 9. 18:07
 43/65 A kérdező kommentje:
Nem szamolok be neki, de ha elmegyek, nyilvan feltunik neki... A kerdeseire meg nem adok valaszt, max kiterot, nyilvan, de ezt mar leirtam.
2018. aug. 9. 18:09
 44/65 anonim ***** válasza:
85%
Emberek! Itt nem az volt a kérdés, hogy a Kérdező r***-e vagy nem. - Ha az lenne is, nagyjából mindenkinek kialakul az önértékelése ennyi idős korára. Az a lényeg, hogy Ő nem érzi Magát annak. - A kérdés az volt, hogy az apjának joga van-e ilyent kérdezni. Joga van, viszont Neked jogot van nem elmondani dolgokat, vagy elköltözni otthonról.
2018. aug. 9. 18:12
 45/65 anonim ***** válasza:
85%
#41 "Magyarul 19 évesen már túl vagy három srácon. Gyorsan fogyasztod őket." - a világon semmi gyors nincs benne, teljesen átlagos... (3 =/= 300)
2018. aug. 9. 18:33
 46/65 anonim ***** válasza:
20%

Átlagos lenne kb egy év alatt három pasival lefeküdni? Nem hinném...

Kérdező! Édesapád azért viselkedik így veled, mert eljátszottad a bizalmát!

Ülj le vele megbeszélni a dolgokat!

Azt azért áruld el, minek kell akkor megismert pasikkal le is feküdni?

2018. aug. 9. 19:12
 47/65 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom zavarja, hogy közel 20 évesen az a legnagyobb szórakozásod, hogy piálsz és utána lefekszel valakivel. " A felével sem fekszek le" na ennél a résznél elkerekedett a szemem. Szerintem fél, hogy miket csinálsz piásan és igen, gyógyszer mellett is lehet teherbe esni és nemi betegségeket szerezni. Lehet még az is zavarja, hogy nem állandó partnered van, hanem ha éppen rád jön a szexhiány, kisorsolod ki húzzon meg a buliban. Hát... Kicsit jogos is, meg nem is.
2018. aug. 9. 19:29
 48/65 A kérdező kommentje:

1., nem akkor ismertem meg egyiket sem, az én korosztályomat nyilván jóval jobban ismerem, mint ő

2., ha eljátszottam a bizalmát, akkor legalább kvittek vagyunk, mert a faggatózással ő is eljátszotta az enyémet.

2018. aug. 9. 19:30
 49/65 A kérdező kommentje:
egyébként az állandó partnert az életemből én hiányolom a legjobban, de mit tehetnék, ha nem találok olyan pasit, akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk?? nem fogok csak azért fejest ugrani egy kapcsolatba, hogy legyen valakim, mert annak semmi értelme. és ha tényleg mindenkivel lefeküdnék, aki bepróbálkozik, kb minden héten mással lennék, attól meg nagyonnagyooon messze vagyok..... nem is vágyok ilyesmire.
2018. aug. 9. 19:32
 50/65 anonim ***** válasza:
77%

A szülőnek mindig a kicsi gyereke vagy, bármit csinálsz. Ha saját lábra állsz, majd nem lesz egy.

37 múltam, de amikor otthon vagyok, a mai napig megy a "hová mész, mikor jössz", mondjuk évente pár hetet ki lehet így bírni, de otthon lakni már nem tudnék.

2018. aug. 9. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!