Van joga ilyeneket kérdezni egy apának a húsz éves lányától?
"hány pasival akarsz még lefeküdni?"
Szerencsétlen apád csak azt látja, hogy minden sporttárs az ő lányát dugja esténként.
Nem vagy az?
Tényleg? Érdekes, az elmondásod alapján egyértelmáen rbbnc vagy.
Összefekszel fűvel-fával, persze apád a kötsög, amiért ez jogosan zavarja és jogosan ad hangot neki.
Hogyne lenne joga, gondolom otthon laksz akkor meg főleg. Majd ha gyereked lesz, ami ilyen életvitellel már nincs is messze, akkor téged is fog érdekelni a lányod sorsa, ha órákig nem telefonál stb, akkor majd eszedbe jut minden drog, ivás... Könnyű lecsúszni.
Nem azért, de közel sem a Te példád a követendő, nálunk a családban nem jellemző ez hogy komoly kapcsolat nélkül összeakadtak volna akárkivel, haverral.
Sajnos már 14 éves kortól mindenkinek a dugás jelenti az élet értelmét, hogy ki éljék magukat, szomorú.
26F
1., írtam, hány évesen vesztettem el, és azt is, hogy szerelemből, szóval ez a 14 évesen elmélet megbukott
2., nem leszek terhes, mert gyógyszert szedek
3., továbbra sem szexelek gyakran, pláne nem fűvel-fával
4., a drogot nem tudom, honnan szedted, de életemben nem nyúltam még semmilyen ilyen cucchoz, és nem is tervezem.
Szóval van még kérdés? vagy továbbra is mindenkinek sz r az értelmezőképessége? :)
Tuti nem 3 pasi !
Le leszek pontozva ,de miért kell piálás után lefeküdni a pasikkal ?
Egy normális lány csak akkor fekszik le valakivel ha szerelmes.
Elég sok pasival lehettél már,csak mert bepiáltál.Könnyűvérű vagy !
"versenyek alkalmával találkozok pasikkal, esetleg elmegyünk inni, meg ilyenek, nyilván nem nehéz összeraknia a képet, hogy mi történhet még..."
ez tuti több pasi mint 3
Teljesen mindegy mikor vesztetted el a szüzességed. A lényeg, hogy ki vagy ma.
Olyan akin jelenleg folyamatosan végig mennek a pasik, vagy olyan, aki szűz még, és egyetlen férfi nem érintette.
Majdnem késő változnod méd, meg elég nagy hátrányból indulsz ilyen multtal (amit természetesen le lehet tagadni, csak felesleges, mert az életben minden egyes férfi nyomot hagy, amit le kell dolgoznod, ha egészséges akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!