Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van joga ilyeneket kérdezni...

Van joga ilyeneket kérdezni egy apának a húsz éves lányától?

Figyelt kérdés
Szóval, mint az a kérdésben is benne van, lassan 20 éves leszek, de apa még mindig a 10 éves kislányának tart kb. Sose lázadtam, züllöttem el, mindig tudtam, hol a határ. A szüzességemet majdnem 19 évesen vesztettem el, akkor is szerelemből. Azóta csak két sráccal feküdtem le, de sajnos ő mindkettőről tudott. Mert azt kell tudni a sztoriról, hogy egy sportot űzünk vele, ezért gyakran közösen megyünk több napos versenyekre, és amikor a versenyek alkalmával találkozok pasikkal, esetleg elmegyünk inni, meg ilyenek, nyilván nem nehéz összeraknia a képet, hogy mi történhet még... Bár azokkal, akikkel elmegyek szórakozni, a felével se fekszek le, de ő elvárja, hogy kb minden lépésemről beszámoljak neki ennyi idősen, és nem hagyja, hogy éljek kicsit (nyilván nem határok nélkül!). Többször is megkérdezte már egy-egy olyan éjszaka után, amikor fiúval voltam, hogy "mit csináltatok?", de a legszebb kérdés tegnap jött: "hány pasival akarsz még lefeküdni?" úgy beszél rólam, mint valami elzüllött r bancról, pedig ha kicsit is ismer, tudnia kéne, hogy nem vagyok az. Nagyon erős köztünk a kötelék, de engem szinte már megfojt ezzel, hogy 20 évesen is úgy kezel, mintha 10 lennék...

2018. aug. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
74%
A hazudós csajokat hamarabb utolérni, mint a sántákat...
2018. aug. 9. 15:14
 12/65 anonim ***** válasza:
86%

"hány pasival akarsz még lefeküdni?"

Szerencsétlen apád csak azt látja, hogy minden sporttárs az ő lányát dugja esténként.

2018. aug. 9. 15:19
 13/65 A kérdező kommentje:
3 sráccal feküdtem le 20 évesen, ebben mi a sok? attól, hogy iszunk, még nem törvényszerű, hogy szexelünk, de elég gáz, ha ezt valakinek magyarázni kell.
2018. aug. 9. 15:21
 14/65 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy az?

Tényleg? Érdekes, az elmondásod alapján egyértelmáen rbbnc vagy.

Összefekszel fűvel-fával, persze apád a kötsög, amiért ez jogosan zavarja és jogosan ad hangot neki.

2018. aug. 9. 15:21
 15/65 anonim ***** válasza:
78%
Joga nincs kérdezni ,de joga van szégyelni! 😂😃
2018. aug. 9. 15:23
 16/65 anonim ***** válasza:
52%

Hogyne lenne joga, gondolom otthon laksz akkor meg főleg. Majd ha gyereked lesz, ami ilyen életvitellel már nincs is messze, akkor téged is fog érdekelni a lányod sorsa, ha órákig nem telefonál stb, akkor majd eszedbe jut minden drog, ivás... Könnyű lecsúszni.

Nem azért, de közel sem a Te példád a követendő, nálunk a családban nem jellemző ez hogy komoly kapcsolat nélkül összeakadtak volna akárkivel, haverral.

Sajnos már 14 éves kortól mindenkinek a dugás jelenti az élet értelmét, hogy ki éljék magukat, szomorú.

26F

2018. aug. 9. 15:25
 17/65 A kérdező kommentje:

1., írtam, hány évesen vesztettem el, és azt is, hogy szerelemből, szóval ez a 14 évesen elmélet megbukott

2., nem leszek terhes, mert gyógyszert szedek

3., továbbra sem szexelek gyakran, pláne nem fűvel-fával

4., a drogot nem tudom, honnan szedted, de életemben nem nyúltam még semmilyen ilyen cucchoz, és nem is tervezem.

Szóval van még kérdés? vagy továbbra is mindenkinek sz r az értelmezőképessége? :)

2018. aug. 9. 15:28
 18/65 anonim ***** válasza:
60%

Tuti nem 3 pasi !

Le leszek pontozva ,de miért kell piálás után lefeküdni a pasikkal ?

Egy normális lány csak akkor fekszik le valakivel ha szerelmes.

Elég sok pasival lehettél már,csak mert bepiáltál.Könnyűvérű vagy !

"versenyek alkalmával találkozok pasikkal, esetleg elmegyünk inni, meg ilyenek, nyilván nem nehéz összeraknia a képet, hogy mi történhet még..."

ez tuti több pasi mint 3

2018. aug. 9. 15:29
 19/65 anonim ***** válasza:
65%
Otthon laksz? El kell költözni. Tartsd el önállóan magadat, és akkor kevesebb joga lesz hozzá.
2018. aug. 9. 15:31
 20/65 anonim ***** válasza:
37%

Teljesen mindegy mikor vesztetted el a szüzességed. A lényeg, hogy ki vagy ma.

Olyan akin jelenleg folyamatosan végig mennek a pasik, vagy olyan, aki szűz még, és egyetlen férfi nem érintette.

Majdnem késő változnod méd, meg elég nagy hátrányból indulsz ilyen multtal (amit természetesen le lehet tagadni, csak felesleges, mert az életben minden egyes férfi nyomot hagy, amit le kell dolgoznod, ha egészséges akarsz lenni.

2018. aug. 9. 15:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!