Van joga ilyeneket kérdezni egy apának a húsz éves lányától?
Apádat valószínűleg az zavarja hogy az ő társaságából választasz olyan pasikat akikkel részegen kufircolsz. Gondolom éghet a feje, amikor egy ilyen buli után találkoznak, és látja az adott fiú szemében hogy mi történt. Meg a megvetést is hogy ilyen lányt nevelt akit piával ágyba lehet vinni.
Azt tanácsolom, egyrészt valóban nem kell mindn részletről tudnia, másrészt pedig NE az apáddal közös társaságból válassz, főleg ne alkalmi partnert.
Alapból nehéz lehet egy apának elfogadni azt hogy a lánya már felnőtt, és dugják, de ha mindezt az ismerősei teszik, és csak piázás miatt, tehát nem is szerelemből, az mégnehezebb. Gondolom az elsőnél nem is volt probléma, hisz azt mondod az szerelem volt.
Én 20 éves korom után veszítettem el a szüzességemet és azóta is a párommal vagyok együtt, rajta kívül nem volt más az életemben, de tényleg nem értem, hogy miért kell riba*&@#ncozni a kérdezőt. Minden egyéb baromságot pl. drog stb., meg pláne nem értem, hogy miért kell kitalálni. Ha ő ezt szeretné, úgy érzi, hogy erre van szüksége stb., akkor csinálja csak nyugodtan. Szerintem 20 évesen 3 srác egyáltalán nem sok és most még fiatal, nem ver át senkit, nem csal meg senkit, nem hiteget senkit stb., csak éli az életét, ahogyan szeretné. Vagy azt csak a férfiaknak szabad, akik szabadon k*>rogathatnak mindenkit? Másrészt pedig gyűlölöm ezt a "kihasználják a férfiak" véleményt...nem, ha a kérdező is szeretné, önszántából megy bele az egyéjszakás történetekbe, mert ő is arra vágyik és élvezi, akkor szó sincsen kihasználásról. A szex nem csak a férfiaknak jó, hanem a nőknek is.
Viszont szerintem ez egyáltalán nem normális dolog, hogy erről apukád mindent tud és kérdezősködik. Én a helyedben semmit nem mondanék neki ezekről a dolgokról, mert ehhez neki nincsen semmi köze, ez magánügy. Valamint én éppen ezért nem jönnék össze ebből a körből senkivel sem, mert úgy néz ki, hogy akkor apukád rögtön mindenről informálódik. Szerintem egy szülőnek nem kell tudnia mindent ilyen részletesen, legalábbis nekem eszembe nem jutna semmi ilyesmibe beavatni a szüleimet és ők sem kíváncsiak rá. Ez nem az ő dolguk.
Kerdezni annak van joga, aki azt is hajlando elfogadni ha a kerdesre nem akarsz valaszolni. Szoval igen, kerdezheti, de te is mondhatod azt, hogy ne haragudj de errol nem szivesen beszelek.
Amugy mennyi az a hany ami meg nem "elzullott R"? Harom, ot, nyolc? Vagy tul vagy mar tizen-huszon?
Ja bocs, most latom hogy harom. Hat az azert meg messze nem a "hannyal akarsz meg" kategoria, az talan ugy tiz folott indulna.
Mellesleg ahhoz sincs senkinek semmi koze. Regen azert feltettek jobban a noket a szextol, mert ok eshetnek ugye teherbe. Manapsag viszont mar ki van talalva minden ami ezellen kell, szoval nincs ertelme maskent nezni a nokre mint a ferfiakra, max irigykedni lehet hogy egy jo no akkor dug amikor akar, egy ferfi meg akkor amikor osszejon.
Jézusom! Ti betegek vagytok esküszöm. Leribncozni a kérdezőt meg késő már változni meg ilyenek??? Ti melyik bolygón éltek? Persze ha a válaszadok közül vkit utasítana el a kérdező, akkor azért lenne kurv. Undorító hozzállás.
Olvastam itt kommentekben, hogy egy lány csak szerelemből szexeljen...:) Aranyosak vagytok, hogy megmondjátok mit csináljunk, de gondolom fordítva már nem igaz, mi? Nem mondom, hogy normális dolog fűvel-fával, DE ha vki azt élvezi mi köze ahhoz bárkinek is? Irtó könnyű a másik felett pálcát törni, ítélkezni, addig se kell a saját nyomorával törődnie senkinek.
Kedves kérdező! Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de nem vagy ringyó. Mikor szórakozz ha nem most? Remélem nem veszed magadra ezeket az idióta kommenteket. :)
"találkozok pasikkal, esetleg elmegyünk inni, meg ilyenek, nyilván nem nehéz összeraknia a képet, hogy mi történhet még"
Tudod, attól, hogy nem kerül beléd az a bizonyos, hanem csak smárolgatsz, meg tapizgatsz, meg tudom is én, mi fér bele neked a "meg ilyenekbe", attól az még mind pasinak számít. Oké, hogy csak hárommal feküdtél le, de a saját elmondásod szerint is sokkal többel "kavartál".
Na, pont ez az, amitől félt az apád. Mert sportoló vagy, mert ez egy szűk kör, mert a szálak összeérnek. Kettőt pislogsz, és a csalódott pasik úgy elpletykálnak rólad mindent, hogy hidd el, onnantól senkit nem fog érdekelni, hogy valójában csak három pasi járt benned, minden ilyen kis több napos összejövetelen te leszel az ügyeletes ribi.
Sőt, nem zárom ki azt sem, hogy akár már most terjeng egy-két pletyka, az jutott vissza apádhoz, és ezért szólt be neked ilyen durván, mert nem akarja, hogy eldurvuljon a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!