Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj, ha nem szeretem a szüleimet?

Baj, ha nem szeretem a szüleimet?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és most tisztázódott bennem, hogy érzelmileg nem kötődöm a szüleimhez, egyszerűen nincsen kapocs, soha nem is volt. Ha visszagondolok gyerekkormban is az a helyzet állt fenn, hogy anya és apa ketten elvoltak, beszélgettek stb, de velünk nem. Ha beszélgetésre is került sor akkor inkább kritika volt mintsem diszkurzus. Soha nem volt olyan, hogy gyere fiam elviszlek focitni vagy ilyesmi. Furcsa, de úgy voltunk egy "család" hogy volt apa és anya és mi medig csak úgy mellettük. Anyagilag támogadtak minket de érzelmileg nem. Tudom, hogy szeretnem kellene őket, de ez nem jön olyan természetesen ahogy kellene. Sőt inkább kellemetlenül érzem magam a társaságukban. Emiatt lelkiismeretfurdalásom van, de a belső dolgok nem alakultak ki:( 23/f Más is van így ezzel?

2018. jún. 23. 22:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
16%
Mert meg mindig naluk laksz azert van ez igy. Majd ha elkoltozol mas lesz.
2018. jún. 23. 23:08
 2/29 Metionin ***** válasza:
95%
A szeretet nem jár együtt a vérségi kötelékkel. Annak ki kell alakulnia, ki kell érdemelni. És vannak olyan szülők, akik nem érdemlik ezt ki.
2018. jún. 23. 23:09
 3/29 anonim ***** válasza:
70%
Szülöm a börtönben , othagytam a családi házat és elvagyok egyedül , de szivesen temetném őket :D
2018. jún. 23. 23:28
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ilyenem nem volt, pedig voltak törések az életemben gyerekkoromban is. Neked nem voltak?

Még fiatal vagy, a kellemetlen érzés az azt is jelentheti, hogy feszélyeznek tehát fontos neked a véleményük.

2018. jún. 23. 23:38
 5/29 anonim válasza:
100%
Ahol nem alakul ki kötelék szülő és gyermek között (mindegy, hogy vérszerinti vagy sem) ott nincsenek valódi érzések, a szülők is csak eljátsszák, hogy azok, mint a pocsék színészek szokták.
2018. jún. 24. 00:01
 6/29 1112 ***** válasza:
93%
Nem baj.
2018. jún. 24. 00:11
 7/29 anonim válasza:
10%
Nem, csak azért köszönd meg ha enni kapsz a pénzükből, töröld le az odaszáradt szarodat a wc csészéről, és ha elmúltál 18 azonnal takarodj otthonról. Csak ennyi
2018. jún. 24. 00:12
 8/29 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó!

Nem tudom hallottad-e már azt a mondást,hogy a "szeretetet pénzzel nem lehet megvenni".

2018. jún. 24. 00:54
 9/29 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, miért lenne baj... a szeretet egy érzés, ami vagy megvan, vagy nincs, nem lehet kierőszakolni.
2018. jún. 24. 01:19
 10/29 anonim ***** válasza:
98%
Nem baj, de nekem fura.
2018. jún. 24. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!