Szüleimet miért zavarja annyira, hogy fiú létemre nem szeretem a focit?
én sem értem, mit esznek a focin. én ugyan lány vagyok, de sem az öcsém nem szereti (nem érdekli), és van egy csomó fiúhaverom, akit hidegen hagy (vagy egyenesen utálja).
"hát ebben sem ütöttél apádra" mondd meg neki, hogy értelmesebben is el tudod ütni az idődet, mint hogy embereket nézz, ahogy kergetik a labdát egy mezőn :)
Miért kellene a hobbinak öröklődnie? Hajajj... Ez a gondja veled? Hiába no, ha valakinek nincs elég baja, csinál. Bár egyesek akkor is csinálnak a semmiből, ha van bajuk, én hedonista vagyok, ezt nem tudom megérteni... Plusz tudom, hogy az ember gyermeke egy különálló lény, nem pont olyan, mint a szülei (nehéz is lenne, a szülők sem egyformák).
Sajna vannak ilyen emberek. Sőt. A fogyókúrásban vannak olyanok, akik szerint egyetlen speckó étrenddel lehet vagy érdemes csak fogyni és mindenkinek úgy, annyiszor és annyit kell ennie, mint nekik. Nem értem, de egyesek elég merevek egy csomó dologban, amiben pedig nem kéne, mert nem vagyunk egyformák s nem Egy Igaz Út létezik...
A főkérdés egy kicsit mást sugall, mint amit utána a leírásod:
úgy tűnik, hogy nem az zavarja a szüleidet, hogy "_fiú_létedre_ nem szereted a focit", hanem hogy _azt_ nem szereted, amit ők szeretnek.
(a többiek is inkább erre a vonalra reagáltak)
persze akármelyik is a fő bajuk, mindenképpen gázos kicsit... biztos nem benned van a hiba (emiatt legalábbis). persze a lényeg mindig az, hogy ki hogy kezel egy helyzetet. ezek szerint ők nem túl jól, de azért "kettőn áll a vásár": ne zavartasd magad túlságosan, ne szívd mellre a beszólásokat, és akkor nincs belőle konfliktus. :-) ha ez az öröme apádnak, hogy ezen élcelődik, akkor hadd élcelődjön... :-)
(gondolom, annyira azért nem súlyos a helyzet, hogy kötelező lenne focizni járnod, vagy nézned a tévében...(?) :-)
Nem tudják elképzelni, hogy az amit ők annyira szertnek, teged ennyire nem érdekel
Sezribtem ennyi a baj.. Nem konkrétan a foci( én sem szeretem.lsosem értettem mi az érdekes abban, hogy x ember rohangál egy bogyó után.....mármint játekból otthon ok... De meccs, meg főállás.. Egy vicc sztem... De mindegy, szerencsére nem nekem kell űzni, és nézni sem)
Az emberek mindig a sajat ertekrendjuket tekintik a mervadonak, es ugy gondoljak, hogy masok is eszerint kell eljenek (es minel primitivebbek, annal jobban kardoskodnak mellette)...
Ugyanigy peldaul egy vallasos szulo keptelen lenyelni, ha a gyereke nem hisz Jezus megvalto aldozataban, meg tudom is en miben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!