Miért gondolják, hogy emiatt nem szeretem a szüleimet? (lent)
Néha megzsarolom őket.
Nem olyan durva dolgokkal,csak pl. tudok pár dolgot apáról,amit anya nem tud és hogyha valamit nem úgy csinál,ahogy én akarom,akkor megjegyzem előtte,hogy lehet,hogy anyával beszélgetni fogok róla.Ugyan ez van anyánál.
A legjobb barátnőim azt hiszik emiatt,hogy nem szeretem a szüleimet.Pedig szeretem őket,de ha máshogy nem tudok rájuk hatni,akkor valahogy muszáj.Bár ezeket a dolgokat inkább mindig a legvégső esetre hagyom.
De mégis miért gondolják,hogy emiatt nem szeretem anyáékat?
Szerintetek sem normális,hogy ezt csinálom?
Kérdeztem tőlük,azt mondták,hogy nem tudják miért,de nekik ez fura.
Egyszerű: mert akit szeretsz, azt nem zsarolod még akkor sem, ha van rá lehetőséged.
És nem, nem normális. Csak akkor elfogadható, ha az életed veszélyeztetik.
Kíváncsi lennék milyen helyzet az amikor "muszály" megzsarolnod őket.
Egyébként szégyen a részedről ez a zsarolósdi..
De máshogy nem tudom rábeszélni őket arra,amit akarok.
Pl. ha el akarok menni moziba,de a filmet csak este játsszák,akkor anya azt mondja,hogy kérdezzem meg apát,így hárítja magáról a felelősséget.Apa pedig azt mondja rá,hogy "nem" és olyankor könyörgök neki egy sort,de hogyha akkor sem sikerül az,hogy elengedjen,akkor zsarolom meg.
Buta liba vagy, szégyelld magad !
Elásnám magam a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!