Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért gondolják, hogy emiatt...

Miért gondolják, hogy emiatt nem szeretem a szüleimet? (lent)

Figyelt kérdés

Néha megzsarolom őket.

Nem olyan durva dolgokkal,csak pl. tudok pár dolgot apáról,amit anya nem tud és hogyha valamit nem úgy csinál,ahogy én akarom,akkor megjegyzem előtte,hogy lehet,hogy anyával beszélgetni fogok róla.Ugyan ez van anyánál.

A legjobb barátnőim azt hiszik emiatt,hogy nem szeretem a szüleimet.Pedig szeretem őket,de ha máshogy nem tudok rájuk hatni,akkor valahogy muszáj.Bár ezeket a dolgokat inkább mindig a legvégső esetre hagyom.

De mégis miért gondolják,hogy emiatt nem szeretem anyáékat?

Szerintetek sem normális,hogy ezt csinálom?

Kérdeztem tőlük,azt mondták,hogy nem tudják miért,de nekik ez fura.

2012. ápr. 22. 10:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
67%

Elég baj, ha van mivel zsarolnod a szüleidet. És az is, hogy hagyják magukat manipulálni.

Én biztos hogy megelőznélek és magam beszélném meg a férjemmel az ügyeimet.

Biztos jól járnál, ha be kéne váltanod a fenyegetőzést, és elárulni a nagy titkot? Megéri az az esti mozi a családi béke beáldozását?

2012. ápr. 23. 11:57
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
És ez a dolog nem "extrém", hanem BUNKÓSÁG.
2012. ápr. 23. 22:09
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Na, törölték a válaszomat. Hát persze.

Csak azt írtam, hogy ne hőbörögjél, ha csúnyákat írunk rólad, mert paraszt vagy; és hogy sajnálom a szüleidet, hogy ilyen lányuk van.

2012. ápr. 23. 22:24
 34/36 anonim ***** válasza:
Könnyű kitörölni a válaszomat, de kincsem, mégis mit vársz? Meg kéne simogatni a kis buksidat azért mert zsarolod a szüleidet? Mert akkor nagyon el vagy tévedve, és csak remélni tudom hogy nem vagy 100%-ban elcseszve, és megjavulsz. Ennyi. ;) 14L
2012. ápr. 25. 16:51
 35/36 anonim ***** válasza:
hát nekem mindkét válaszom torolve lett ne értem miért? kmolyan undorito vagy és legalább egy hatalmas nagy pofot érdemelsz,mert ne hidd,hogy életed végéig megkapsz majd mindent,mert elobb utobb nem lesznek melleted a szuleid,és akkor majd sajnálhatod a viselkedésedet,ha ok már nem lessznek.és hidd el,hogy ha képes vagy ilyenre akkor a legtobb ember nem hiszi el,hogy szereted oket ahogy én sem.
2012. ápr. 25. 18:04
 36/36 anonim válasza:
50%
A legjobb az lenne ha nem lenne titok a csaladban nalunk anyam ugy megbizik apamban hogy mikor a kocsiba leltegy kottonpapirt (valaki odatette szandekosan mert valasztas volt es igy akartak befeketiteni)akkor o elhitte apanak hogy nem o volt es en se ugy ismerem apamat semmi ketej nem volt anyamban afelol hogy apam ooooooo azt csinalta szoval es nincs titok semmi amugy ne zsarold inkab fozd meg oket mert igy ok nem fognak szeretni es igy azt hiszik hogy te se es az lenne a legjobb hogyha minden titkot kitalalnal nekik igy lessz egy kis baki de jobb lessz Ja es ne akarj mindent :D!
2012. máj. 17. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!