Páran úgy gondolják, hogy egy kicsit nagyképű vagyok. Hogyan vehetnék vissza magamból?
Figyelt kérdés
El se hiszem, hogy ilyet kérdezek... de érdekelnek a válaszok.2012. jan. 15. 21:34
1/3 A kérdező kommentje:
Véletlen másik kategóriát választottam, bocsi.
2012. jan. 15. 21:36
2/3 anonim válasza:
Képzeld magad a másik fél helyébe, és úgy viselkedj, ahogy a partnertől neked "jól esne"... pl.
3/3 wartburg353s válasza:
Próbáld beleképzelni magad mások helyzetébe. Lehet, hogy valaki épp született vesztesnek érzi magát, míg te a legújabb sikereidről beszélsz, és ez úgy jön le neki, hogy nagyképű vagy. Hagyj jobban kibontakozni másokat, akkor nem lesznek irigyek. Meg ha tényleg törődsz másokkal, és érzik is, hogy figyelsz rájuk, akkor ez elmúlik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!