Miért gondolják, hogy ettől "nagyobbak" lesznek? (bővebben lent)
Nagyon jól látod a dolgokat, nem vagy stréber (vagy ha igen, az nem baj), a tv társaságokat meg csak a pénz érdekli. (de ezen nem tudom mi olyan furcsa, ők azt dolgozzák, természetesen inkább adnak le olyat ami buta, de több pénz jön belőle..)
A szülők nem tudom mit gondolnak ilyenkor, de gyanítom sokaknak elég annyi hogy elvan a gyerek.. Az már mindegy mit néz, mit csinál...
Én is járok mindenfelé, plázázni mondjuk nem, mert egy kupac sz*r a pláza nálunk, de bevásárló parkokba el szoktam menni barátnőimmel, haverokkal pedig skate-pályára. Jól tanulok, de ha mégis valamiért van valami plusz, otthon maradok, szüleim sem engednének el.
13/L
Szia
Orulok, hogy vannak ilyen ertelmes es okos fiatalok is mint Te.
En annak a hive vagyok, hogy valamit valamiert.
Ha a kislanyom csak jo jegyeket, hoz az iskolabol akkor kifestheti felolem a kormet kesobb akar hajat is festhet (az iskola nem szol erte ebben az orszagban ahol elunk).
De ha csupa rossz jegyeket hoz(na) annak ellenere, hogy minden nap leulok vele tanulni, akkor se baratnok se sminkelgetes se semmi nem lehetne.
Ha jok a jegyek jar a zsebpenz ha rosszak akkor el lehet felejteni.
En nem banom ha a baratoi at jonnek hetvegen aludni es O is mehet olyan gyerekekhez ahol tudom, hogy milyenek a szulok es a korulmenyek, de mindezert tenni kell!!!
Le van kodolva a tv es az szamitogep is, tehat ha nem erdemli ki nincs ilyesfajta kikapcsolodas sem.
Nem verem meg es nem uvoltozok, mert azzal nem erek el semmit.
Ha a szep szo nem segit akkor a veres sem fog.
Viszont, igy hogy latja, hogy nem feleslegesen tanul, mert meg van mar most a gyumolcse (baratnoknel alvas, zsebpenz, pizsoma bulik), nem csak mindig mondogatom, hogy kesobb milyen jo lesz, sokkal nagyobb orommel teszi :)
Hatodikba még nem kell komolyan venni a dolgokat(azért ne bukj meg de elég nehéz ott megbukni)
7. és a legfontosabb 8. félév számít a felvételibe
Persze nem a 6.os jegyeid szamitanak, de ha nincs alap akkor nincs mire epiteni kesobbiekben a tudast
Szerintem nagyon is fontos, hogy vegig jo tanulo legyen (nem azt mondom, hogy neha-neha nem csuszhat be egy rosszebb jegy), mert sokkal konnyebb ugy tanulni ha erted az osszefuggeseket.....nem kell mindig mindent vissza keresni ha egy regebbi anyaghoz kapcsolodikaz a resz.
Szerintem jol csinalod, hogy elso a tanulas es utanna jonnak a baratok :)
Persze de látszik hogy még nagyon gyerek a kérdező és azért ez 6.ban bármennyire is lepontoztok égő
Észrevettem, hogy a jó gyerekcsatornák a tévében is már televannak ilyen butító szennyekkel"
Ja már a minimaxon se ugyanaz megy mint 5 éve...
Érteni kell az összefüggéseket de azért 12 évesen nem kell egyfolytában tanulni örülj neki most van időd a barátaiddal lenni nem 1-2 év múlva azután meg főleg nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!