Miért gondolják, hogy ettől "nagyobbak" lesznek? (bővebben lent)
Persze, de ha mindig tanul akkor nem kell egy-egy vizsga elott napokig tanulni csak atolvasni.
Napi fel 1 ora tanulassal (akkor aktivan viszont)jo eredmenyeket lehet elerni es e melle meg lesz ideje amire szeretne.
:)
ja es nem pontozlak le, hisz nem rossz valaszt irsz, csak mashogy latod mint en :)
Bírom,hogy mostmár minden ilyen 5-6.os gyerek jön ide,hogy ő milyen jónevelt emg okos és játssza itt a fejét.
Most őszintén mi értelme a kérdésednek?
Mit akarsz megtudni?
Mindent nagyon ügyesen leírtál,gratulálok,nagyon okos nagylány vagy,örülök,hogy vannak még ilyen gyerekek,tanulj csak tovább és nem vagy stréber.
Ezt vártad??
1.Miért zavar téged ha plázázni megy?Nem vehet ruhákat?És téged mit érdekel a többi gyerek?Ok,ügyes nagylány vagy te nem ilyen vagy hurrá-éljen.
2.És ha fiúznak?Indulnak a hormonok,serdülnek persze hogy érdeklik őket a fiúk..ÉS lányok!!Nyilván kibeszélik a fiúkat és etc..Ez is miért zavar?Itt is hurrá-éljen nagylány vagy.
3.Ha annyira nem tetszenek a gyerek csatornák minek nézed őket?Miért nem nézel akkor mást?Ha ennyire zavar ne nézd!De ügyes-okos vagy itt is hurrá-éljen.
4.Miért ne lenne fontos nekik a tanulás?Biztos tanulnak,csak lehet hogy izgulnak mikor dogát írnak/felelnek.Hurrá-éljen nagyon okos vagy te 5,00 átlaggal rendelkezel..Nem lehet mindenki ilyen,de tudom hogy nehéz elfogadni.(Y)
5.Miért ne tudná a szülő hogy hol van a gyerek?Engedélyt kér nyilván a gyerek hogy elmenjen..Hoppá.Még is tud róla a szülő.Érdekes mi?
De tudom most majd jönnek a lehurrogások.(Y) Nem érdekel..Én ugyanilyen voltam 6.os koromban mégsem lettem pics@,rib@nc vagy kitudja mi..Megnyugodhatsz NAGYON OKOS ÉS NAGYLÁNY VAGY.ezt vártad?:) Könyörgöm szard már le hogy őket ez foglalkoztatja..Kiélvezik a fiatalkort:)
Jöhet a lepontozás,hurrogás.Köszönöm.
19/L
Előttem lévő lánynak:
Figyu, ezt a kérdést már én is feltettem magamnak, és az is megfordult a fejemben, amit te mondtál.
De utdod, amikor azt látom, hogy valami converse-es kommersz izé vana lábán, csőnadrág, amin nincs öv, és kilátszik az istenverte boxere, ami mimumum kétezer volt, piercing, fülkarika, meg midnen szar, zselézett haj, sapka, hájtek cuccok, sé midnem msáodik szava kármokodás, a leggyakrabban b@zdmeg, és úgy szidja a tanárt, mintha halálos ellensége lenne; vagy amikor valami kábítószertől karikás szemű rosszarcú valaki cigivel a kezében éppen oylanokat mond, hogy legszívesebben megrugdosnám a pfikáját, oylan ritkaf'sz, akkor nem tudok arra gondolni, amit te mondtál el.
VAn iylen is, yolan is, szórakozni is kéeps éltanuló is, meg olyna éltanuló is, akinekmidnen idejét felemészti az iskola. Mindenki a saját életének a kovácsa. Amíg a szülü(k)nél lakunk, addig a szlő(k) segít(enek) ebben. HA ő azt választja, hogy plázázik, stricikedik/rib@ncoskodik, akkor válassza! Majd rájön, hogy eltolta. Vagy nem. Az ő dolga.
Minderre nem amgam jöttem rá: én is feltettem ilyen kérdést korombelieknke, meg tapasztaltabb, idősebb embereknek is. Csináltam ezt 8.-os koromtól durván 11.-esig, amikorra kialakult ez bennem. JA igen, smto vagyok elsőéves egyetemista.
És még egy megjegyzés: alapvetően valamennyire igazad van, de szerintem kissé túl élesre sikeredett a hangnem :)
18/F
Szólíts=atok) Chaunak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!