Mit gondoljak? Tetszem neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban akivel régebben jártunk.Elég rosszul szakítottam vele, amit most meg is bántam de nagyon.Most, hogy 8.-okos lettünk, nagyon foglalkozik velem.Hülyéskedünk van amikor viccből megfogja a fenekem,mindig mellém áll, be szokott szólni de csak úgy viccből.Tegnap szakított a barátnőjével.Egyénként mindent velem beszélt meg mikor még együtt voltak, mert én értettem megy egyedül.De ma is ugyan úgy hülyéskedtünk stb. elkezdtünk viccelődni hogy felesz-vagy mersz? kérdezte YX-t a barátnőm hogy tetszek-e neki.Azt mondta nem...Nekem nagyon tetszik, szerelmes is vagyok belé...de már nem tudom mit gondoljak... tetszem neki vagy nem meri megmondani a többiek előtt? Tényleg olyan jeleket küld mintha szerelmes lenne belém..sokszor néz,mosolyog rám..2010. nov. 30. 16:23
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem ha egyszer ,,rosszul szakítottál" vele akkorlehet nem akar beégni ,mert azt mondta volna h igen,tetszel neki,és te meg azt mondod h ő nem tetszik neked az megint égés lenne számára...
2/5 anonim válasza:
Igazából én nem tudtam kivenni a kérdésedet a sok (felesleges) szövegből...Ha leírnád pontosabban hogy most akkor mégis mit akarsz,akkor tudnék válaszolni.
3/5 anonim válasza:
Én értem. Tehát az volt, hogy valaki rékérdezett a srácra, hogy tetszesz-e neki és ő azt mondta, hogy nem. Szóval ez nem azt jelenti, hogy nem tetszesz neki. Lehet ,hogy csak rávágta ahogy ezt mi is szoktuk tenni. Mert ha azt mondja igen akkor elkezdenek a többiek hujjogatni. És ugye az ciki. Szerintem van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!