Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoljak? Tetszem neki...

Mit gondoljak? Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban akivel régebben jártunk.Elég rosszul szakítottam vele, amit most meg is bántam de nagyon.Most, hogy 8.-okos lettünk, nagyon foglalkozik velem.Hülyéskedünk van amikor viccből megfogja a fenekem,mindig mellém áll, be szokott szólni de csak úgy viccből.Tegnap szakított a barátnőjével.Egyénként mindent velem beszélt meg mikor még együtt voltak, mert én értettem megy egyedül.De ma is ugyan úgy hülyéskedtünk stb. elkezdtünk viccelődni hogy felesz-vagy mersz? kérdezte YX-t a barátnőm hogy tetszek-e neki.Azt mondta nem...Nekem nagyon tetszik, szerelmes is vagyok belé...de már nem tudom mit gondoljak... tetszem neki vagy nem meri megmondani a többiek előtt? Tényleg olyan jeleket küld mintha szerelmes lenne belém..sokszor néz,mosolyog rám..
2010. nov. 30. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha egyszer ,,rosszul szakítottál" vele akkorlehet nem akar beégni ,mert azt mondta volna h igen,tetszel neki,és te meg azt mondod h ő nem tetszik neked az megint égés lenne számára...
2010. nov. 30. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából én nem tudtam kivenni a kérdésedet a sok (felesleges) szövegből...Ha leírnád pontosabban hogy most akkor mégis mit akarsz,akkor tudnék válaszolni.
2010. dec. 1. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én értem. Tehát az volt, hogy valaki rékérdezett a srácra, hogy tetszesz-e neki és ő azt mondta, hogy nem. Szóval ez nem azt jelenti, hogy nem tetszesz neki. Lehet ,hogy csak rávágta ahogy ezt mi is szoktuk tenni. Mert ha azt mondja igen akkor elkezdenek a többiek hujjogatni. És ugye az ciki. Szerintem van esélyed.
2010. dec. 15. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
És most hogy álltok?
2011. jan. 12. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
:)?:(
2011. jan. 12. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!