Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Mit jelent ez? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit jelent ez? Van egy srác aki tetszik, most nem tudom mit gondoljak, eddig ugy vettem észre, hogy én is tetszem neki.

Figyelt kérdés
mostanaban minden nap beszélunk és ma irtam neki és visszairt elkezdtunk dumálni és kérdeztem ha van kedve dumalni?es ha zavarok azt mondta nem csak épp dolga van de nincs dumalo kedvebe ... ez attol függ... mien állapotba van... na ezt nem ertettem ... es regebb amikor irtam neki nem irt vissza nemtom mer .. evel akarta volna azt mondani hogy azért nem szokott irni me nincs kedve vagy nem tudom mit gondoljak segitsetek lanyok valaszat is várom ... köszönöm előre is
2009. febr. 26. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég kevés információ ahoz, hogy tudjak valamit mondani arról mit gondolhat rólad..ha nekem tetszik egy lány, és vonzódok hozzá, és ő kezdeményezve rámír, akkor ha rossz, ha jó kedvem van én mindenképpen visszírnék neki. (persze ha csak nem valami nagyon rossz dolog történt velem, ami okot adhat az efféle viselkedésre)

17/F

2009. febr. 26. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
szia eszter;)
2009. febr. 26. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ezt ennyiből nem lehet megállapítani. Jobban jársz, ha inkább személyesen próbálsz vele beszélgetni, akkor a testbeszédből is sokminden kiderül. 18/l

Utolsó hozzászóló: veled levelezett? akkor miért hagyod kételyek közt? ha már megtaláltátok egymást itt is, válaszolj TE neki ;-)

2009. febr. 27. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!