Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimet miért zavarja...

Szüleimet miért zavarja annyira, hogy fiú létemre nem szeretem a focit?

Figyelt kérdés
Apám nagy foci drukker és az egész család úgy általában. Engem viszont egyáltalán nem érdekelt a futball soha életemben. Nincs vele bajom ha más nézi csak nekem ne kelljen. Szüleimet(apámat főleg) kifejezetten zavarja, hogy engem nem érdekel a foci. Többször a fejemhez vágja, hogy hát "ebben se ütöttem rá" meg hasonló baromságokat. Már kezdem azt hinni, hogy ők nagyon primitívek, vagy tényleg bennem van a hiba? 19/F vagyok.

2015. okt. 8. 21:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Mert kialakult kép él bennük arról milyennek kell lennie egy pasinak!Munkából haza,pörkölt nokli koviubi,sör, meccs a tévében! Ha lehet atlétatrikóban a tökeidet vakargatva!:)
2015. okt. 9. 15:43
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért, meleg vagy?
2015. okt. 9. 16:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
10-es, még jó, hogy felhúzzs magát, mikor rá akarják erőltetni, meg beszólogatnak neki. S bizony, promitívek, emiatt.
2015. okt. 9. 17:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Dr lecter, én jó pár pasit ismerek, akit nem érdekel a foci, egyik se meleg.
2015. okt. 9. 18:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj velük. Biztosan neked is van hobbid, esetleg mondd azt, hogy "na és, titeket meg az olvasás/ festészet/ zene stb. nem érdekel, én meg azt szeretem".

Az emberek különbözőek, miért kellene mindenkinek ugyanazt szeretnie a családban?

2015. okt. 9. 18:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid intoleránsak ezért nem te vagy a hibás és igen ha így vesszük primitívek a szüleid.

Am én is rühellem a focit.

Egyébként fogadd részvétem mert jövőre jön az EB akkor aztán nem lesz nyugtod, ezzel a témával.

Veled semmi gond nincs.

2015. okt. 9. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Dr.Lecter én is ismerek jó pár embert aki gyűlöli a focit ettől senki nem lesz meleg.

"Munkából haza,pörkölt nokli koviubi,sör, meccs a tévében! Ha lehet atlétatrikóban a tökeidet vakargatva!:)"

Erre meg külön gratulálok, jó nagy hülyeséget írtál.

Ezek szerint minden PASI pörkölt függő és alkesz, és nem, nem vakarja senki a tökeit...

De am azok a herék szal bioszból buktál.

Mint PASI visszautasítom ezt a sztereotip hülyeséget.

Rohadt sértő !!!!

26 F

2015. okt. 9. 19:34
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

Jaj már te,mi a baj,hogy ennyire magadra vetted?:)

Én azt írtam,hogy a szülei valószínűleg így gondolkodnak,de Te azonnal ugrottál és magadra öltötted azt a bizonyos inget! Szúszá ember!:)

2015. okt. 9. 20:57
 19/23 anonim ***** válasza:
87%
Engem sem érdekel már, kinőttem. Esetleg élőben a hangulat miatt. Viszont irigylem azokat az embereket, akik tudják élvezni az ilyen ökörségeket manapság.
2015. okt. 9. 20:58
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
11-esen jót röhögtem amúgy, de van benne valami. :D
2015. okt. 9. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!