Szüleimet miért zavarja annyira, hogy fiú létemre nem szeretem a focit?
Ne törődj velük. Biztosan neked is van hobbid, esetleg mondd azt, hogy "na és, titeket meg az olvasás/ festészet/ zene stb. nem érdekel, én meg azt szeretem".
Az emberek különbözőek, miért kellene mindenkinek ugyanazt szeretnie a családban?
A szüleid intoleránsak ezért nem te vagy a hibás és igen ha így vesszük primitívek a szüleid.
Am én is rühellem a focit.
Egyébként fogadd részvétem mert jövőre jön az EB akkor aztán nem lesz nyugtod, ezzel a témával.
Veled semmi gond nincs.
Dr.Lecter én is ismerek jó pár embert aki gyűlöli a focit ettől senki nem lesz meleg.
"Munkából haza,pörkölt nokli koviubi,sör, meccs a tévében! Ha lehet atlétatrikóban a tökeidet vakargatva!:)"
Erre meg külön gratulálok, jó nagy hülyeséget írtál.
Ezek szerint minden PASI pörkölt függő és alkesz, és nem, nem vakarja senki a tökeit...
De am azok a herék szal bioszból buktál.
Mint PASI visszautasítom ezt a sztereotip hülyeséget.
Rohadt sértő !!!!
26 F
Jaj már te,mi a baj,hogy ennyire magadra vetted?:)
Én azt írtam,hogy a szülei valószínűleg így gondolkodnak,de Te azonnal ugrottál és magadra öltötted azt a bizonyos inget! Szúszá ember!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!