Miért elvárás anyák napjára bármit is adni?!
Évek óta nem akarok anyámnak és nagyanyámnak semmit se adni anyák napjára. Számomra nyűg az ilyen napok ünneplése. De anyám minden évben közli minek örülne tőlem. Most épp egy csokor virágot nézett ki. Meg elmagyarázta, miért is fontos a nagyanyámat is felköszönteni. De én egyszerűen utálok ilyenkor bármit is adni. Még nőnapra se adnék nekik semmit de anyám nem tudja elfogadni, hogy nem érdekelnek az ilyen ünnepek. Születésnap,névnap,karácsony. Befejeztük. Mégse fogja fel én meg a hajamat tépem, hogy megint költhetem felesleges marhaságra a pénzemet.
27/f
szerintem egy trollolo vagy, ekkora bunkót nem hord a Föld leveti magáról
de ha nem, akkor menj ki és szedj pár szál virágot a mezőn
De gondolom jól esik a szoknyája mellé visszarohanni 27 êvsen....
Mekkora lenne, hogy ha azt modaná, "fiam eleg volt, 27 evesen eld az eleted, es ne anyádon éloskodj, szedd a satorfad"
Oriasi csokor orgonat szedtunk mindig neki a hegyen imadta az illatat
Visszavittuk az uvegeket hogy kedvenc csokijat meg tudjuk venni
Kitakaritottuk a konyhaban reggelit keszitettunk
Most mar az en gyerekeim nekem csinaljak ugyanezt.
Anyak napja Egy fillertbe sem kerul csak torodesbe
19es (aki az alkoholista, gyerekverő anyjának márkás táskát vesz, mert azt akar), én azért pontozlak le, mert ekkora ökör hogyan lehetsz? Minek veszel ilyen hulladéknak bármit is, és még hozzá pont anyák napjára?? És még kérkedsz is vele...pfü.
Kérdező, ha valós a kérdés, azért elvárás, mert minden kultúrában vannak adott ünnepek, amiket a népesség tart. Nálunk ilyen pl. az anyák napja, amikor valamilyen szimbolikus kis ajándékkal, rendszerint virággal felköszöntjük az anyukákat.
De hajlok arra, hogy troll vagy, mert ekkora primitivitás (+infók) bőven a szégyen kategória, nem szokás vele még dicsekedni is.
Otthon laksz, nem dolgozol, a feneked alá meg a szádba tesznek mindent, te meg sajnálsz egy csokor virágot.
Ásd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!