Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért elvárás anyák napjára...

Miért elvárás anyák napjára bármit is adni?!

Figyelt kérdés

Évek óta nem akarok anyámnak és nagyanyámnak semmit se adni anyák napjára. Számomra nyűg az ilyen napok ünneplése. De anyám minden évben közli minek örülne tőlem. Most épp egy csokor virágot nézett ki. Meg elmagyarázta, miért is fontos a nagyanyámat is felköszönteni. De én egyszerűen utálok ilyenkor bármit is adni. Még nőnapra se adnék nekik semmit de anyám nem tudja elfogadni, hogy nem érdekelnek az ilyen ünnepek. Születésnap,névnap,karácsony. Befejeztük. Mégse fogja fel én meg a hajamat tépem, hogy megint költhetem felesleges marhaságra a pénzemet.

27/f

2018. máj. 5. 00:03
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
79%
Ok voltak hulyek, hogy feleslegesen koltottek rad 27 even at...te meg akkora zsido lettel, hogy egy csokor viragot sajnalsz anyadtol.
2018. máj. 5. 00:08
 2/57 anonim ***** válasza:
85%
Anyukád házában laksz, ugye? Ugye? Úgy lennél csak igazán nagymenő ezzel a fillérb... spórolással. 😃
2018. máj. 5. 00:12
 3/57 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj, de elég szomorú hogy egy 10-15 ezret nem tudsz anyádra költeni, egy egész évben miközben ő vagy 20-25 millát, vagy többet szánt rád egész életedben, ráadásul még fel is nevelt. Oké hogy nyűg, meg pénzpazarlás, meg mittoménmi, de ennyire nem lehetsz sóher.
2018. máj. 5. 00:13
 4/57 A kérdező kommentje:
Igen itthon lakom és jelenleg nem dolgozom így a tartalékaimból élek. Ezért sincs ilyesmikre pénzem, meg nem is szeretem ezeket az ünnepeket.
2018. máj. 5. 00:15
 5/57 anonim ***** válasza:
81%

A helyedben szégyelném magam...

Egy évben egyszer van anyák napja. Nem mindegy, ide vagy oda 10e Ft ha ez boldoggá teszi az édesanyádat?

2018. máj. 5. 00:15
 6/57 A kérdező kommentje:
10 ezer egy csokor virágra?? Még a fele is sok lenne.
2018. máj. 5. 00:17
 7/57 anonim ***** válasza:
89%

Hát én minden évben megveszem a kedvenc bob bonját és virágát az anyámnak. Nem várja el, sosem kérte, de ez a legkevesebb amit értem tett. 25 évesen még otthon lakom, és soha nem volt olyan, hogy ne ettem volna, vagy ne vasalt volna ki rám ha megkértem. Ez a minimum, hogy anyák napján amikor az édesanyáknak megköszönjük amit értünk tesznek, meglepem egy kis aprósággal.

Hozzáteszem, hogy nem vagyok anyuci pici fia, csak jól megvagyunk, szeretem az anyámat.. ennyi.

25/F

2018. máj. 5. 00:22
 8/57 anonim ***** válasza:
84%

Ezt tavaly is megkérdezted és már akkor is ilyen nyomorult voltál. Szerencsétlen anyád, hogy ilyen kölyökkel verte meg az ég...

Tudod mit adj nekik? Költözz el, és sose halljanak többet felőled.

2018. máj. 5. 01:05
 9/57 anonim ***** válasza:
77%
Miert nem dolgozol?
2018. máj. 5. 01:14
 10/57 anonim ***** válasza:
78%
Ahol szar a kapcsolat,ott nem kell megjátszani,nem is lehet száz csokorral sem,mert leri h mű az egész. Ahol meg szeretet van,elég a kertbe szedett virág is annak is örülnek. Sajnálom az ilyen érzelmi analfabéta családokat ahol pénz kérdés a szeretet és tisztelet egymás felé.
2018. máj. 5. 01:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!