Miért elvárás anyák napjára bármit is adni?!
Évek óta nem akarok anyámnak és nagyanyámnak semmit se adni anyák napjára. Számomra nyűg az ilyen napok ünneplése. De anyám minden évben közli minek örülne tőlem. Most épp egy csokor virágot nézett ki. Meg elmagyarázta, miért is fontos a nagyanyámat is felköszönteni. De én egyszerűen utálok ilyenkor bármit is adni. Még nőnapra se adnék nekik semmit de anyám nem tudja elfogadni, hogy nem érdekelnek az ilyen ünnepek. Születésnap,névnap,karácsony. Befejeztük. Mégse fogja fel én meg a hajamat tépem, hogy megint költhetem felesleges marhaságra a pénzemet.
27/f
Ha ennyire pocsék a kapcsolatod velük,miért nem léptél le az első adandó alkalommal,pl. szakma letétle vagy érettségi után?Akkor azt mondanám,jól van,nem vagy köteles ilyenkor se feléjük nézni,oka van,hogy ennyire nem akarsz nekik adni semmit.
Mert így,hogy közel a 30-hoz otthon laksz velük és egy-egy tábla Boci csokit sajnálsz rájuk,az azért qrvára szánalmas,mondom úgy,hogy nekem se volt sose felhőtlen a viszonyom az anyámmal.
Off:
Ilyen mentalitással ne csodálkozz,ha nő nincs,aki leálljon veled,ha nem,hogy rá,de még a női rokonaidnak a szemét se vagy képes kiszúrni pár aprósággal évente,de azért együtt is élsz velük és az ő kosztjukat zabálod.Erre mondják,hogy oda csinálunk,ahonnan eszünk.Nem egy jellemes dolog,mondták már?
A Kérdező egy bunkó. Ha nincs pénzed egy csokor virágra akkor legalább egy száll virágot vegyél. Ennyit azért megérdemel az aki megszült, felnevelt és még most is ingyen lakhatást biztosít számodra.
Off: Ha a kérdező a szülinapjára nem kapna semmit sem akkor gonodlom fel lenne háborodva.
Èn èrtelek, vannak hozzád hasonló felfogású emberek, többen mint gondolnád. De attól mèg h neked nem jelent semmit a születèsnap, nèvnap, ès az összes ilyen ünnep, a szeretteidnek azèrt fontos lehet. Nem tart sokból megvenni egy csokor virágot, ès odaadni neki. Ennyit nekem megèr anyukám. Látni hogy örül neki. Ne lègy ilyen begyöpösödött sóher. Pár száz forintról van szó.
Ha a pár száz forintos csokrot sajnálod, akkor ettől a tetttől a falra másznál
Èn anyukámat nyaralni is befizettem, de úgy tudja nyertem egy utat, mert kisorsoltak. Ha benyögnèm h kifizettem helyette, nem menne el sose.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!