Ti is elvárnátok a fiatoktól a segitséget?
Az én apámnak a ház körüli munkák voltak ilyenek.
Volt hogy fél évig nem voltam otthon, aztán hazaérkezés után első dolog az volt hogy kijelentette hogy akkor holnap úgy készüljek hogy ezt csináljuk meg azt csináljuk. Rohadjon meg az ilyen "apa".
Amúgy lecseszés helyett inkább azt kellene mondani hogy "kifizetem", elvégre ő sem ingyen dolgozik a munkahelyén, elvárható hogy a saját gyerekét se ingyen dolgoztassa.
3!
Nyilvánvaló hogy itt a kedves gyermek otthon él. Akkor apa nyújtsa be a számlát az alberlet díjra, a rezsire és az ellátásra?
"Nyilvánvaló hogy itt a kedves gyermek otthon él."
Nyilvánvaló hogy a kedves apa vállalta a felelősséget amikor megcsinálta a gyereket.
A gyerek viszont nem azért született meg hogy ingyen munkaerő legyen. De szerintem is a k..va anyját hogy miért nem takarodik el 18 évesen hiszen az a világ rendje...
És itt most nem arról van szó, hogy egyszer megkéri valamire, hanem arról hogy sok szülő konkrétan ingyen munkaerőként kezeli a gyereket, aki csak azért van hogy őt kiszolgálja.
Jaj utolsó, bele ne haljon már a kölök, hogy 9 órát ott ül a gép mellett és lapoz. Pláne hogy van rá ideje is.
Mondjuk érdekelne, kérdező, hogy röntgen szemed van, hogy látod ahogy a "gyerek" gyomra össze randul?
Nem mellesleg az ingyen munkaero kérdéskörhöz:
Anyuka nem baj, ha ingyen kimossa a szerencsétlen gyerek ruháját? Hogy kitakarit ingyen? Hogy apuka es anyuka fedezi a drága kicsi fiucskaptam mindennapjait? Hogy a mocsok szülők számítógépet, telefont, minden xart biztosítanak neki? Ingyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!