Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is elvárnátok a fiatoktól...

Ti is elvárnátok a fiatoktól a segitséget?

Figyelt kérdés
Tehát jogosan várja el egy apa a 18 éves fiátol a segitséget a következőben: be kéne scannelni oldalanként marketingkönyveket a gépbe kb 400 oldal körül mozognak, most van belőle 3 összesen ami fontos lenne az apának, és mkvel nincs ideje(vagy csak nincs kedve neki), gyermekére szorul. Egy könyv összesen 3 órát venne igénybe. (Tehát 3x3) és lehetőleg 1-2 nap alatt. Ha a gyerek ellenzeik akkor pedig nagyon felkapja az apuka a vizet és elhordja mondennek a gyereket, megvonja mindentől és megbünteti súlyosan. A gyerek azért ellenkezik, mert nyáron is folyamatosan scanneltette az apa a gyereket, napi 1-2 ugyanekkora könyvekkel egész nyáron át és ha megghalja hogy segíteni kéne akkor pedig összerándul már a gyerek gyomra és sírógörcsöt kap. Jogos az elvárás és a büntetés?

2017. nov. 4. 19:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nyilván ismerem a családot, beszéltem már a gyerekkel, és erről is beszéltünk, ő mondta hogy így érez ha apuka azt ordítja: "Feri, scannelés idő, gyere légyszi!" Ettől en is felfordulnék, már ne haragudj. Most fog érettségizni a "kölök" tehát lehet van néha több szünete, de ez nem a pihenésről kéne szólnia?
2017. nov. 4. 19:57
 12/31 anonim ***** válasza:
28%
Hát persze, a pihenésról kellene szólnia. Végül is a szülők nyilván csak napoznak, egyik se dolgozik, ugye.
2017. nov. 4. 20:01
 13/31 anonim ***** válasza:
32%
Asszem megvan a napi kamukérdés...
2017. nov. 4. 20:02
 14/31 anonim ***** válasza:
46%
Az elmúlt egy évben ez a harmadik alkalom, hogy olvasom ezt a kérdést.
2017. nov. 4. 20:04
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

19:57...Továbbra is azt mondom amit eddig.

A szülő vállalta a gyereket és nem a gyerek a szülőt. Egyik szülőnek sincs joga ahhoz hogy rabszolgaként kezelje a gyereket.

Nem mellesleg bármit tesz a szülő azt nem "ingyen" teszi. Egyrészt a saját célja is, hogy a gyereke minél előrébb jusson, boldogabb életet élhessen. Másrészt mindenkinél eljön az az idő amikor tényleg a gyerekére fog szorulni, és akkor majd szépen előjönnek ezek a sérelmek.

2017. nov. 4. 20:05
 16/31 A kérdező kommentje:
Életem 2. Kérdése az oldalon.
2017. nov. 4. 20:09
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
“Ingyen munkaerő”, be ne sz.rjak. A szomszéd pedig nyilván tökéletesen képben van azzal, hogy pontosan mennyi scannelnivalóról van szó.😂 Hagyjuk már ezt a hisztériázást.
2017. nov. 4. 20:09
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

Kamu kérdés, csak azt akarja hogy sokan válaszoljanak👏

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__895..

2017. nov. 4. 20:10
 19/31 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom a gyerek nem várja el hogy fizessék az internetet, nem a szülei vették a gépét, és bulira se kér pénzt igaz?
2017. nov. 4. 20:11
 20/31 anonim ***** válasza:
34%

Megfordítanám a kérdést: van bőr az életerős fiúgyerek képén ahhoz, hogy ne ajánlja fel a segítségét az apjának ?

Lehet, hogy én voltam annyira hülye annak idején, amikor még a szombat munkanap volt és én kitakarítottam a lakást szombat délelőtt, hogy ne az anyámnak kelljen majd fáradtan megcsinálnia ?

2017. nov. 4. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!