Segítséget kérnék vagy tanácsot mégis mit tegyek hogyan viselkedjem?
Nem akarlak elkeseríteni(így is épp eléggé el vagy),de a helyzeted amíg otthon laksz sajnos nem fog javulni.Vannak olyan emberek,akik a saját elfuserált életük miatti frusztrációjukat mindig másokon vezetik le.
A helyedben próbálnék vmi nyári munkát találni,és az egyetem elvégzése után mielőbb munkába állni és másnem albérletbe költözni.
Párodnál nem lakhatsz esetleg?
Miből fizeted a költségeidet, ha nincs munkád?
Ahol azért egyetem van, ott minimum diákmunkát találhatsz.
Védd meg magad! Mondd meg neki, hogy ő egy gusztustalan tehén, nem te. Ő egy semmirekellő, te viszont dolgozni fogsz. Én úgy megaláznám, hogy egy hétig nem hagyná abba a bőgést. Ez egy rohadt féreg, a pokolra fog kerülni!
Bocs, de teljesen ismeretlenül is annyira gyűlölöm az ilyen embereket, hogy szét tudnám őket taposni!
Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy NINCS IGAZA!!!!
Nem ismerlek, de biztos vagyok benne, hogy helyes és kedves lány vagy! És szeretnivaló, különben nem lenne barátod sem. Mivel a mai pasiknak a külső elsődleges, ezért biztos, hogy nem vagy dagadt és undorító sem.
Ha végeztél az egyetemmel, lépj le és ne fordulj hátra...Az ilyen gyűlölet megmérgezné az életedet. NEM EZT ÉRDEMLED!!!
Nem találsz semmilyen munkát? Takarítás (akár időseknél), árufeltöltés, bolti eladó, semmi? Sok helyen támogatják a bejárást is ha messzebbről mennél dolgozni.
Ez egy örök körforgás lesz, amíg nincs munkád addig pénzed sincs, szóval ott kell laknod...próbálj meg keresni valamit és spórolni! Barátoddal nem tudtok összeköltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!