Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozzam fel itthon, hogy...

Hogy hozzam fel itthon, hogy összeköltöznék a barátommal?

Figyelt kérdés

Érettségi előtt állok, én is Budapesten fogok továbbtanulni.

Viszont a szüleim nem tudnának havi 90-100 ezret elkölteni csak az albérletre, ezért anya tesójáéknál laknék Érden.

Szeretem a nagynénéméket, de borzasztó zűrös és hangos család, bármikor találkozunk, tuti van náluk valami balhé és olyankor maxon ordít mindenki... Nem bírnám ezt naponta hallgatni.

A barátomnak viszont van lakása Pesten, közel az egyetemhez. Mondta, hogy szeretné, ha odaköltöznék hozzá, mert annak semmi értelme, hogy neki ott van a lakás, el is férnék, de inkább ingáznék Érd és Pest között naponta. Én is örülnék ennek nagyon, mert amúgy is sok időt töltünk együtt, nem olyan a kapcsolatunk, hogy heti egyszer találkozunk és kész.

3 és fél éve együtt vagyunk, a szüleim ismerik.

Szoktunk együtt járni nyaralni, síelni, kirándulni (mármint hogy ő jön velem és a szüleimmel, meg én is az ő családjával, kettesben eddig még csak háromszor voltunk), tehát azért jó a kapcsolata a szüleimmel... Csak azért ez az összeköltözés elég kényes téma, főleg, hogy csak most leszek 18.

2018. ápr. 24. 18:13
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Majd most kiderül, ha hazaér apa, megpróbálom megbeszélni velük... Bár remélem normálisabban fognak hozzáállni, mint itt némely válaszadó. Még sosem került ez szóba köztünk, de azért az utcára csak nem pakolnak emiatt. :D
2018. ápr. 24. 20:14
 22/51 anonim ***** válasza:
10%

Fiatal vagy ahhoz,hogy egy másik emberrel össze költözz.

Nem szeretem, mikor majdnem gyerekek játszák a felnőttesdit.

2018. ápr. 24. 20:19
 23/51 anonim ***** válasza:
86%
Mi az h játszák,vki 20 évesen már férjhez megy és gyereket szül. Inkább ez,mint 30 40 évesen még ott tartson h fogalma nincs mit akar az élettől.
2018. ápr. 24. 20:22
 24/51 A kérdező kommentje:
Hát pedig egy albérlet rezsivel, közös költséggel együtt nem áll meg Pesten 150 alatt, ha egyedül lakok (és ez nem is a luxus szint, hanem egy kis egyszobás garzon valahol a külső kerületekben).
2018. ápr. 24. 20:22
 25/51 anonim ***** válasza:
28%
AKi azt sem tudja,hogyan közölje otthon az igényeit, az hogy fog felnőttként viselkedni? Sehogy, épp ezért írtam,hogy játssza.
2018. ápr. 24. 20:29
 26/51 anonim ***** válasza:
5%
Azt sem tudod hol lakik pontosan a párod,vhol a külső kerületek? Mert ez igy jött le. Bocsánat ha félreértelmeztem volna. :D
2018. ápr. 24. 20:30
 27/51 A kérdező kommentje:

Félreértetted.

A külső kerületeket arra írtam, hogy kb ott kerül mindennel együtt minimum 150-be egy albérlet, ha egyedül élek (mert valaki írta, hogy fiatal vagyok, hogy összeköltözzek bárkivel).

A barátom a belvárosi részen lakik, hétvégente nála vagyok, szóval tudom, merre van.

2018. ápr. 24. 20:32
 28/51 anonim ***** válasza:
15%

A fiatalt nem pénzügyileg értettem. Hanem össze költözni valakivel magas szintű felelősségvállalást jelent. A kortársaid jelentős része reggelente még azt se tudja, "depressziósan" kel, vagy vidáman, meg a suli miatt tördeli a kezét, te meg össze akarsz költözni valakivel. Hatalmas szakadékot akarsz átívelni és 17 évesen ehhez az ember nem feltétlenül elég érett.

Remélem,így már érted.

2018. ápr. 24. 20:40
 29/51 A kérdező kommentje:
Egy párkapcsolatban nem csak szexelni lehet ám. De igen, az is része a napjainknak, éjszakáinknak. Mellette azért elég sok közös programot is szoktunk csinálni, de nyilván egy közel 4 éves kapcsolatban, majdnem 18 évesen van szex is.
2018. ápr. 24. 20:47
 30/51 anonim ***** válasza:
88%

Ó én annó rettenetesen féltem bejelenteni a hírt, hogy összeköltözünk. Igazából csak "áldásuk" kellett a szívemnek, mert ha nem javasolták volna, akkor így is cselekedtünk volna.:) A vicc az, hogy számítottak rá, örültek neki és egyáltalán nem kerítettek akkora feneket az ügynek, mint ahogy én azt gondoltam. Kívánom, hogy neked is így legyen.

Viszont ha szabad kérdeznem, akkor hogy is lesznek az anyagiak? Külön kassza és a szüleid fizetik a részed?

2018. ápr. 24. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!