Nem érzem jól magam itthon, a szüleim körében. Utálom a munkámat, de. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassacskán 23. életévét betöltő férfi vagyok. Jelenleg szakácsként dolgozom, de nagyon nem szeretem ezt csinálni. Na és itt tennének fel a kérdést hogy akkor miért ezt csinálom, miért ezt tanultam. 1. Azért ezt tanultam mert egy ideig imádtam a szakmát, de az előző munkahelyem szinte megutaltatta velem. Másfél hónapja váltottam de valahogy nem érzem jól magam benne. Szívesen váltanák. Itt jön a 2.pont: a szüleim nem engedik hogy esetleg valami mást csináljak,vagy másmilyen szakmában dolgozzak. Elmondásuk szerint, ha ezt tanultam csináljam is ezt. De én nem szeretném. Az abj hogy túlságosan is gyerekként kezelnek. Nem mehetek el úgy itthinrol, hogy nem számolok be hogy hova, kivel, kihez megyek és hogy mikor jövök haza. Ha esetleg valakinel ott szeretnék aludni vagy el szeretnék menni bulizni akkor jön az hogy ne menj el vagy ne aludj ott gyere haza meg ilyesmi. Utálom itthon lenni. 3-man vagyunk testvérek én vagyok a középső. Nincs semmi magánszférám többször előfordult már hogy meg a fürdőszobába is utánam jottek, még ráadásul saját szobám sincs, mert a 12 éves öcsémmel vagyok egy szobában. Még azt sem értik meg ha egy kicsit egyedül szeretnék lenni, mert akkor azzal nyaggatnak hogy miért nem beszélgetek, vagy hogy miért nem megyek velük ide-oda. Utalok itthon lenni. Gondolkodtam hogy el kellene költöznöm, de sajnos erre nincs lehetőségem. Tudtok nekem esetleg valami tanácsot adni? Köszönöm előre is.2018. ápr. 23. 22:23
1/15 anonim válasza:
Én nem laknék ott ahol utálok lenni,főleg nem kistesoval egy szobában,nulla magánélettel nulla mozgás térrel. Mi a kérdés? Költözz el,nem vagy ovis akinek megmondják h melyik lapáttal játszon..
2/15 anonim válasza:
Spórolj és lépj le. Vagy menj világot látni, pl. hajóra főzni/pincérkedni. Abból lesz elég pénzed, miután hazajössz, hogy ne az öcséddel kelljen 1 szobában nyomorogni.
3/15 anonim válasza:
Amúgy ne haragudj lehet kicsit nyers leszek, de én esküszöm nem értelek. 23 éves férfi vagy és azért sopánkodsz mert anyádék gyerekként kezelnek? Nos itt az ideje hogy kezdj is valamit az eleteddel. Először is, ha dolgozol akkor van jövedelmed amiből tudsz lakást vagy albérletet venni. Költözz el! Aztán nézz egy olyan szakmát ami érdekel és ne anyádék mondják már meg felnőtt létedre, hogy mit csinalhatsz és mit ne... Állj már a sarkadra...
4/15 anonim válasza:
Ugye elirtad
13 eves vagy ugye ?
5/15 anonim válasza:
Lakást nyilvánvalóan nem tud venni, még albérleti lakást se, egy albérletben egy szobát viszont ki tud venni.
Keress olyan munkahelyet, ami tetszik, költözz albérletbe (ez gyakorlatilag az lesz, hogy 2 idegennel osztoztok egy lakáson), de az még mindig jobb, mint gyerekként. Nőj fel!
6/15 anonim válasza:
".... el kellene költöznöm, de sajnos erre nincs lehetőségem. Tudtok nekem esetleg valami tanácsot adni?" Ha nincs lehetöséged, akkor nincs. Erre mit lehetne tanácsolni? Én tartsalak el?
7/15 anonim válasza:
Na álljunk meg.
Felnőtt ember vagy.
Dolgozol.
Keresel.
Mi a fenét csináltál az elmúlt öt évben ha nem külön költözésre spóroltál?
8/15 anonim válasza:
Olcso munkásszálló is jobb mint a hányinger légkör.
9/15 anonim válasza:
23 évesen a szüleid mondják meg, hogy hol, mit dolgozhatsz és mikor, hova, meddig mehetsz el? Te meg ezt eltűröd? Plusz még a 12 éves öcséddel osztozol egy szobán? Akkor azért nem kis gond van veled is. Ennél az is jobb, ha csak egy szobát ki tudsz venni valahol. Végtére is dolgozol, van kereseted.
10/15 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, hogy pattanj fel egy hajóra, és irány világot látni. Persze a szüleid majd érzelmileg zsarolni fognak, de a saját érdekedben ne engedj nekik. Vagy marad az új mhely és albérlet (eleinte egy szoba is elég lenne, ott legalább egyedül lennél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!