Hozzánk költözik a férjem gyermeke, mit tegyek?
én egészen elképedtem a válaszokon.
a férjed gyereke, kb annyi joga van az apjával lenni, mint a te gyerekednek.
gondolom tisztában voltál vele, hogy van gyerek, így vállaltad azt is, hogy veletek is lehet, amikor az apjával összejöttél.
az, hogy az anyának egyszerűbb volt lepasszolni a mamának a gyereket, ezt a férjedről is elmondhatnád, hisz ő is hagyta ezt, mert neki is kényelmesebb volt ez.
gondolom nem magától lett ilyen a gyerek. hol volt az apja addig, amíg ide jutott? igenis, egy férfi ilyenkor nagyobbhatással van egy gyerekre mint egy nő.
a férjednek nem szólni kellett volna, hogy nem jó így nevelni (ezt nem is értem), hanem kézbe venni a dolgot. ha a te gyereked lenne a 14 éves helyében, akkor is így gondolkoznál???
egyébként nyugodtan szoktasd magad a gondolathoz, mert ha a férjed, hagyta az egyik gyerekét így el kallódni, akkor sanszos, hogy hagyná a másikat is....!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!