Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzánk költözik a férjem...

Hozzánk költözik a férjem gyermeke, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjem fia 14 éves. Kezelhetetlen, eddig az anyósoméknál lakott, de most ide kell, hogy költözzön. Az apósom megmondtam ő neki nincs szüksége erre, leverte a kőport a házról mert vicces. Évekkel ezelőtt harcoltunk érte, hogy velünk éljen mi neveljük, de ő mamához akart menni, ott minden meg volt engedve. Mára vetekszik, akárkit megüt ha nem tetszik neki valami. Megölt 3 cicát. Az a bajom, hogy van egy 11 hónapos fiunk. Nagyon sokszor szólt a férjem, hogy ez így nem lesz jó a nevelés de nem hallgatott rá anyósom. Most belátta , hogy nem tudja kezelni és most már neveljük mi. De meg lehet még. Én nem is tudom, hogy bírnám.

#nevelés #anyós #fegyelmezés #férjem gyermeke
2018. ápr. 11. 17:35
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
16%

én egészen elképedtem a válaszokon.

a férjed gyereke, kb annyi joga van az apjával lenni, mint a te gyerekednek.

gondolom tisztában voltál vele, hogy van gyerek, így vállaltad azt is, hogy veletek is lehet, amikor az apjával összejöttél.

az, hogy az anyának egyszerűbb volt lepasszolni a mamának a gyereket, ezt a férjedről is elmondhatnád, hisz ő is hagyta ezt, mert neki is kényelmesebb volt ez.

gondolom nem magától lett ilyen a gyerek. hol volt az apja addig, amíg ide jutott? igenis, egy férfi ilyenkor nagyobbhatással van egy gyerekre mint egy nő.

a férjednek nem szólni kellett volna, hogy nem jó így nevelni (ezt nem is értem), hanem kézbe venni a dolgot. ha a te gyereked lenne a 14 éves helyében, akkor is így gondolkoznál???

egyébként nyugodtan szoktasd magad a gondolathoz, mert ha a férjed, hagyta az egyik gyerekét így el kallódni, akkor sanszos, hogy hagyná a másikat is....!!!

2018. ápr. 21. 22:58
 52/53 anonim ***** válasza:
22%
Az a harminc akárhányadik válaszoló vagyok, akit 0% os értékelésre ítéltetek. Tévedés, hogy egy állatgyilkost beengednék a lakásomba!! De főleg az ilyennek a szüleit nem engedném be. Igen. Az apját, akivel élsz például. Egy szülő nem hagyja, hogy ilyen legyen a gyereke, még akkor sem, amikor elválnak az anyjával! Egy apa törődik azzal, hogy az ELHAGYOTT gyereke szellemileg lelkileg hogyan fejlődik. Ha gyereket szültél neki, én nem a kamasz fiútól tartanék, hanem egy olyan férfitól, aki ilyen apa! Jajj most még nagy a boldogság igaz? Pár tíz év múlva emlékezz arra, amit írtam. Bocs ha nyers voltam. Nem a kamaszgyerekkel van a baj, hanem a beteg társadalmunkkal, hogy ilyen gyereket engednek a világra :(
2018. ápr. 22. 21:37
 53/53 anonim ***** válasza:
70%
Lehet filozofálgatni, hogy miért lett ilyen a gyerek és kinek mennyi része volt ebben. Ez oké. De tegyük már a szívünkre a kezünket. Ki engedne a babája közelébe, egy macskagyilkos 14 évest, aki ráadásul utálja is a babát. A babának meg ugyanúgy joga van biztonságban lenni. És ha ez nincs meg a 14 éves gyerek mellett, és itt most lényegtelen, hogy miért lett ilyen blablabla akkor nem lehet a baba közelébe engedni és pont.
2018. ápr. 23. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!