Hozzánk költözik a férjem gyermeke, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Férjem fia 14 éves. Kezelhetetlen, eddig az anyósoméknál lakott, de most ide kell, hogy költözzön. Az apósom megmondtam ő neki nincs szüksége erre, leverte a kőport a házról mert vicces. Évekkel ezelőtt harcoltunk érte, hogy velünk éljen mi neveljük, de ő mamához akart menni, ott minden meg volt engedve. Mára vetekszik, akárkit megüt ha nem tetszik neki valami. Megölt 3 cicát. Az a bajom, hogy van egy 11 hónapos fiunk. Nagyon sokszor szólt a férjem, hogy ez így nem lesz jó a nevelés de nem hallgatott rá anyósom. Most belátta , hogy nem tudja kezelni és most már neveljük mi. De meg lehet még. Én nem is tudom, hogy bírnám.2018. ápr. 11. 17:35
41/53 anonim válasza:
Most komoly,ha bántja a babát te is bántod őt majd és ennyi,meg kéne előzni. Nem odaengedni egy kisallát gyilkost. Párodat se értem,h eddig mit csinált h a 14 éves fia komplett pszichopata lett? Az ilyen tipusu pasinak nem szabad szülni. :O
42/53 anonim válasza:
Kèrdező, ne haragudj de te komplett h.ülye vagy... Ilyennek mint Neked gyereket adott az Isten, de Te nem vigyàzok Rà, màsok meg èveket vàrnak... akàr egy örökbe fogadàsra is. Nincs benned minimâlis anyai ösztön. Mèlyen remèlem, a picinek nem lesz bàntódàsa... ha màr te ilyen h.ülye vagy...
43/53 A kérdező kommentje:
Ma megbeszéltük, hogy nem jön ide mert kiszámíthatatlan. Tudom, hogy ez a helyes de bűntudatom van miatta.
2018. ápr. 12. 22:38
44/53 anonim válasza:
Ne legyen,annak gyereknek se volt a macskák után.. Az ilyen nem való közösségbe,főleg nem baba közelébe,és ez félrészt az ediggi álapotok eredménye,de fél részt sajnos van pszichopta gén is.
45/53 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod. Nem veheted magadra a világ minden baját.
Neked a saját gyerekedet kell megvédened.
Tulajdonképpen bármelyik félresiklott életű, agresszív fiatalnál ugyanezt érezhetnéd, mégsem szeded össze őket az utcáról.
Lehet, hogy pár év múlva már drogozni fog és betépve legyilkolja azokat, akikkel együtt lakik. Számtalan ilyen történetet olvasni a bulvársajtóban. Ne te és a gyereked legyetek áldozatok.
46/53 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod, mert az általad leírtak után bennem laikusként felmerült, hogy a fiú esetleg pszichiátriai eset.
A macskaölés, a kezelhetetlen hiszti korábban... hogy úgy tesz, mintha nem lenne a kistesója...
Nekem ez nagyon fura...
47/53 anonim válasza:
Nem olvastam el az elözö válaszokat. Ha a férjed oda akarja költöztetni, mondd meg neki, hogy elköltözöl a kicsivel. A pszichopata gyilkosok is állatokat bántalmaznak elöször. Ne tedd ki magad és a kicsit ilyen kockázatnak.
48/53 anonim válasza:
Az h megölt macskákat , ijesztö
En is menekiteném a gyerekem , ahogy meg is tettem
49/53 anonim válasza:
a 3 cica utan majd a gyerekedet fogja megolni a kis fereg.ha az anyanal van elhelyezve az o kotelessege nevelni. ha nem akarod hogy megfojtsa vagy kinozza a gyerekedet eszedbe ne jusson oda engedni. az ilyen mindenre kepes. ez el a temetok meg uresek.
50/53 anonim válasza:
utolso vagyok. orulok hogy nem koltozik oda. ne legyen lelkifurdalasod a szemet patkany allatgyilkos gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!