Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzánk költözik a férjem...

Hozzánk költözik a férjem gyermeke, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjem fia 14 éves. Kezelhetetlen, eddig az anyósoméknál lakott, de most ide kell, hogy költözzön. Az apósom megmondtam ő neki nincs szüksége erre, leverte a kőport a házról mert vicces. Évekkel ezelőtt harcoltunk érte, hogy velünk éljen mi neveljük, de ő mamához akart menni, ott minden meg volt engedve. Mára vetekszik, akárkit megüt ha nem tetszik neki valami. Megölt 3 cicát. Az a bajom, hogy van egy 11 hónapos fiunk. Nagyon sokszor szólt a férjem, hogy ez így nem lesz jó a nevelés de nem hallgatott rá anyósom. Most belátta , hogy nem tudja kezelni és most már neveljük mi. De meg lehet még. Én nem is tudom, hogy bírnám.

#nevelés #anyós #fegyelmezés #férjem gyermeke
2018. ápr. 11. 17:35
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
94%

Tehát van egy tutyimutyi, egoista férjed, akinek cseppnyi esze nincs.

Na akkor a gyerek nem költözik hozzátok, mivel az anyánál van hivatalosan elhelyezve. Anyához költözik. Ennyi lenne a történet, ha valos lenne

2018. ápr. 11. 18:36
 12/53 anonim ***** válasza:
95%
Hasonló helyzetben vagyok. Férjem fia 15 éves volt, amikor hozzánk költözött. Anyukánál sosem lakott. Anyóséknál élt előtte. Mindent megengedtek neki. 2,5 éve van velünk. 3 közös gyerekünk van és válunk. Egyszerűen nem bírtam tovább. Ha jót akarsz magadnak, nem engeded oda. Életem legrosszabb döntése volt. Pedig mindent megpróbáltam. Sajátomként foglalkoztam vele, sőt, sokszor az enyémekre nem maradt idő, hogy az ő problémáival eleget tudjak foglalkozni. Bármit csináltam, kiabált velem és az volt a válasz, hogy én egy senki vagyok. Nem tanul, semmi nem érdekli. Fekszik egész nap. A kisebbekhez nem szól hozzá. Anyukával minden nap 1,5 órán át rólam beszélgetnek. Hogy milyen rossz ember vagyok és mennyi kegyetlenséget követek el ellene. Pl. nem adok neki enni, sajnálom tőle a vizet és hasonlók. Anyuka persze mindezt azonnal elmondja a férjem családjának. Az egész család már ellenem van. Sajnálom őt, tudom, hogy nem ő tehet erről a helyzetről, így nem is haragszom rá. Magamra haragszok, hogy feladtam. És sajnálom a gyerekeket, hogy emiatt át kell élniük egy válást.
2018. ápr. 11. 19:03
 13/53 anonim ***** válasza:
95%
Ne engedd oda költözni, hanem költözzön az anyjához, ahova hivatalosan el van helyezve.
2018. ápr. 11. 19:42
 14/53 A kérdező kommentje:
Az anya azt mondta ide adja férjemnek a felügyeleti jogot. Azért akarják mert férfi és ő majd jobban megneveli.
2018. ápr. 11. 19:57
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Az anya akkor forduljon a bírósághoz először is. Amíg nincs bírósági döntés, ne fogadjátok a gyereket.
2018. ápr. 11. 20:33
 16/53 anonim ***** válasza:
90%
Anyuka egye meg amit főzőtt.. Meg Anyoska is,én a helyedbe a gyerekedet védenem,és elhuznék ebből a környezetből.
2018. ápr. 11. 20:36
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így megy. Ha az anyjánál van hivatalosan elhelyezve, akkor az anyjánál lakjon! Gondolom senki nem bír vele és mindenki lepasszolná inkább. Bocs hogy ilyet mondok, de az a GYEREK, aki képes megölni akár 1 macskát is, az pszichopata és semmi keresnivalója egy kisbaba mellett. Adják akkor be valami intézetbe vagy csinálja ki az anyját idegileg, én nem maradnék ott a gyerekemmel ha ilyen idiótával kellene együtt laknom.
2018. ápr. 11. 20:46
 18/53 anonim ***** válasza:
89%
A sorozatgyilkosok is kisállatokon kezdik.. Én nem engedném a baba közelébe felügyelettel se. Az a baba ugyan olyan védetelen mint a kiscicák. Gyereket nem 14 évesen kezdünk el nevelni. Apuka eddig malmozott v az ő nevelése hol van? :O
2018. ápr. 11. 20:52
 19/53 anonim ***** válasza:
65%
Annak aki azt ìrta kamu a kèrdès,ìrom, hogy nem tudom Te melyik vilâgban èlsz. Senkit nem èrdekel PAPÌRON kinèl van elhelyezve a gyerek. Hàrom olyan csalàdot is ismertem, ahol felügyelet anyânàl volt, apuka lelècelt, anyuka meg külföldön takarìtott, hogy normàlis pènzt keressen. A gyerekek mindhàrom esetben nagyszülőknèl laktak, ès SENKi SOHA nem tette szóvà. Ès itt most lenyegtelen hogy anyukàk külföldön voltak vagy a szomszèd utcàban.
2018. ápr. 11. 21:43
 20/53 anonim ***** válasza:
95%
És ha megüt? Vagy a babát bántja? A saját gyereked érdekében ne engedd hogy oda menjen. Vagy ha mégis akkor gyorsan álljon a párod a sarkára és nevelje meg a fiát!
2018. ápr. 11. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!