Második feleségek. Nálatok hogy néz ki egy hétvége, amikor férjetek elsö házasságábol született gyermeke nálatok tartozkodik?
Masodik voltam, de nem miattam valtak (elottem mar volt 2 kapcsolata is). Fiatal voltam gyerek nelkul, neki 10 es 8 voltak akkor a kicsik
Nem tudtam kezelni, alairom utolag, meg nekem se volt sajatom. Az exe is ram haragudott vagy legalabbis ugy viselkedett, a gyerekeket nem is igazan engedte az apjukhoz, bar utolag ugy latom, sokkal inkabb az exem se nagyon akarta oket. Legalabbis most a mi kettonkkel ugyanugy alig foglalkozik. Az uj bnoje nem zavar, sot, de nem tunik boldognak mert mindig velem van elfoglalva.Az uj bno bar felnevelt 3 gyereket, az enyeimet megse tudja kezelni (igaz mar boven nagymamakoru)
”nö képtelen uj életet kezdeni,állandoan alánk tesz"
Ez nálunk is így van. Mindezt úgy, hogy már azelőtt újraháhasodott, hogy mi egyáltalán megismerkedtünk volna a párommal. Tudnék mesélni cifra dolgokat, hogy miket csinál. Viszont a gyerekek nagyon tisztelettudóak, mert az apjuk ezt elvárja tőlük. Szeretettel neveli, de nem kényezteti el őket.
Első voltam.
Kéthetente jön hétvégére, és hétközben két délutánra. Most 8 éves. Jól megvagyunk, okos, illedelmes kisfiú, szeretem, és úgy veszem észre ő is engem. Programok: hétvégente játszóház, játszótér, állatkert, strand, kisvasutazás, túrázás, mikor mihez van kedvünk.
Ha csak délutánra jön(3-7ig) akkor általában beszélgetünk, sütit, pizzát sütünk, társasozunk, vagy ha úgy alakul, segítek a leckeírásban.
Nekünk is van egy közös gyerekünk 5 és fél éves, szeretik egymást a féltesóval, a bátyja tűzbe is menne a kicsiért, pedig egymás ellentétei. A közös gyerek hisztis, akaratos kis ördöggombóc:-).
A férjem exével jó a kapcsolatunk, van hogy elviszi mindkét gyereket fagyizni, vagy nála alszanak ha mi szeretnénk kettesben lenni a férjemmel, ahogy olyan is gyakran van, hogy ha hétközben akad programjuk, akkor hozzánk jön a nagyfiú bónusznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!