Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem mindegy anyának,...

Miért nem mindegy anyának, hogy mikor tanulok hétvégén? 14l

Figyelt kérdés

Folyton beleköt ebbe,hogy "jajj majd akkor sem fogod csinálni,csináld most"

Annyira idegesítő.Ugyan úgy megtanulom később is.Ha meg meg akkor csinálom,amikor mondja akkor még az a baja,hogy később miért nem tanulok....

2017. jan. 28. 13:18
1 2 3
 1/21 PéterCseh válasza:
25%

Szia tudod én 12 vagyok de én azt mondom ha magcsinálod hamarabb ne folyamatosan tarts szünetet mert ahogy a mondás is tartja

"Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra"

Anyukáddal pedig beszélgess szeredgesd és hiddd el ha igy csinálod minden jobb lesz

2017. jan. 28. 13:24
 2/21 PéterCseh válasza:
19%
Ja és kezd a könnyűkkel
2017. jan. 28. 13:25
 3/21 anonim ***** válasza:
23%

Jaj de genya vagy, kedves kérdező. Szegény anyud csupán nem szeretné azt, hogy élete végégig a nyakán csüngjél csak azért, mert nem tanultál rendesen. Ráadásul a központi felvételi előtt vagy és az aggodalmát még inkább fokozza ez az időszak, ha nem tévedek.

Egyébként bizonyítsd be neki, hogy a te tanulási szokásoddal is képes vagy hozni a jó tanulmányi eredményeket. Talán akkor képesek lesztek kompromisszumot kötni.

Amúgy az én anyám szó szerint szarni se hagy rendesen, ha rájön az öt perc, szóval a te helyzeted még tökre light-osnak tűnik.

2017. jan. 28. 13:44
 4/21 A kérdező kommentje:
A központi felvételi már lement, hétfőn tudom meg az eredményt.A félévim meg kitünő lett.(tesi lett az,ami csak a tanár 'jóindulata' miatt ötös)
2017. jan. 28. 13:53
 5/21 anonim ***** válasza:
23%
Én szombat éjjel aludni sem tudok, ha nincs kész a leckém. Megtanulok pénteken, néha szombaton, és ha kiderűl hogy nincs rajzlap el tudok menni következő nap, és nyugodtan pihenhetek, mert tudom hogy minden jész.
2017. jan. 28. 14:00
 6/21 anonim ***** válasza:
20%

akkor tanuld meg akkor mikor anyukád mondja :)

jó is mikor csak az embernek ennyi dolga van hogy tanuljon! :D

2017. jan. 28. 14:41
 7/21 anonim ***** válasza:
26%

Anyukád csak racionálisan gondolkodik, amire te még nem vagy képes gyerekként.

Ugynaannyi idő megtnaulni szombaton, mint vasárnap, ugyanannyit tudnál is pihenni, csak egyedül az nem jut az eszedbe, ha AKÁRMIT elfelejtesz, arra lehet, hogy már nem lesz elég a vasárnap.

Persze tini vagy, mindnekinél jobban tudod és eszedben sincs megfontolni a másik meglátását, csak hajtod, hogy t jobban tudod.

2017. jan. 28. 14:41
 8/21 anonim ***** válasza:
5%
Anyádnak van igaza. És nem ártana tiszteletet tanulnod. Csak egy lány vagy. Sok országban örülhetnél, hogy kapsz enni, nemhogy neten szídd anyádat.
2017. jan. 28. 14:58
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Engedd el a füled mellett, tanulj amikor kedved van majd vidd oda neki a könyvet, hogy kérdezzen. Talán leszokik róla.

Idegesítő lehet anyuka nyaggatása, főleg, hogy a leírás alapján nem egy bukdácsoló, szeleburdi hülyegyerekről van szó.

2017. jan. 28. 15:02
 10/21 anonim ***** válasza:
87%

Na megjelent a 44 százalékos, frusztrált, nőgyűlölő féreg ismét. Cica, ilyen masszív gyűlölködéssel csak magadnak ártasz, még sikerélményt sem ad. :)

Kérdező: Valószínűleg aggódik csak.

2017. jan. 28. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!