Miért kell piszkálni, amiért autóval járok Szegedre? Nem mindegy, hogy a többi egyetemista mivel jár? Erre mit lehet mondani?
Vonattal, busszal minimum 2 óra lenne a városomból Szegedre az út, plusz az állomásról még cipeljem a cuccaimat a lakásig...
Ezért úgy szoktuk, hogy a barátom vasárnaponként elhoz, itt alszik, aztán hétfőn elmegy Pestre. Csütörtökön pedig jön értem és együtt megyünk haza. Vagy ha így nem jó, eljön értem tata. Így az út kb. 45-60 perc, kényelmesebb is.
A barátomnak sem gond, mert imád vezetni és így többet is tudunk együtt lenni.
Tata pedig nyugdíjas, nincs olyan sok dolga, meg általában ő hív fel, hogy nem-e kell jönni, hozni valamit, vagy bármi.
De a nevelőapám folyton beszólogat, hogy hurcolni kell, meg hogy "bezzeg a többi egyetemista képes vonattal menni" és hogy én milyen antiszociális vagyok. De most nem mindegy neki, hogy én mikor éppen hova megyek, és kivel??
Anya azt mondja, hogy engedjem el a fülem mellett a beszólásait, de baromira idegesít már, hogy képtelen a saját dolgával foglalkozni.
Ne foglalkozz nevelőapáddal. Ha barátodnak ez nem gond, akkor semmi gond vele.
Mert nem autóval jársz, hanem visznek. Ha annak nem gond, aki visz, akkor nevelőapádnak semmi köze hozzá. Nyilván kényelmesebb autóval cuccolni, mint vonattal, meg az sem mindegy, hogy mennyi idő az út.
Savanyú a szőlő? Szomorú az ilyen. Tudod csak azért mert van aki csóró, aki nem az, az nem fog lejjebb adni a komfortjából, csak hogy a másik kis lelke ne sérüljön. Tudod sokan laknak még ma is szalmakunyhókban, de gondolom ettől még te nem fogsz kiköltözni a fűtött lakásodból. Ugye "kis hercegnő"?
Egyébként egy csomóan járnak kocsival, semmi rendkívüli nincs ebben.
Nem ugráltatok senkit. Nekem ezt felajánlották, én pedig elfogadtam.
Nem kell azonnal flegmázni és piszkálódni, amiért másnak naponta kell vonatozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!