Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell piszkálni, amiért...

Miért kell piszkálni, amiért autóval járok Szegedre? Nem mindegy, hogy a többi egyetemista mivel jár? Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Vonattal, busszal minimum 2 óra lenne a városomból Szegedre az út, plusz az állomásról még cipeljem a cuccaimat a lakásig...

Ezért úgy szoktuk, hogy a barátom vasárnaponként elhoz, itt alszik, aztán hétfőn elmegy Pestre. Csütörtökön pedig jön értem és együtt megyünk haza. Vagy ha így nem jó, eljön értem tata. Így az út kb. 45-60 perc, kényelmesebb is.

A barátomnak sem gond, mert imád vezetni és így többet is tudunk együtt lenni.

Tata pedig nyugdíjas, nincs olyan sok dolga, meg általában ő hív fel, hogy nem-e kell jönni, hozni valamit, vagy bármi.

De a nevelőapám folyton beszólogat, hogy hurcolni kell, meg hogy "bezzeg a többi egyetemista képes vonattal menni" és hogy én milyen antiszociális vagyok. De most nem mindegy neki, hogy én mikor éppen hova megyek, és kivel??

Anya azt mondja, hogy engedjem el a fülem mellett a beszólásait, de baromira idegesít már, hogy képtelen a saját dolgával foglalkozni.

2016. okt. 9. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engedd el a füled mellett vagy add ki a dühödet és mond el neki a véleményed
2016. okt. 9. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Tán csak nem békéscsabai vagy? :)
2016. okt. 11. 22:03
 13/13 anonim ***** válasza:

nem értem én sem,hogy miért baj,hogy a barátod érted megy.

senki sem szeret vonattal utazni, mert állandóan késnek, télen általában nincs fűtés ,nyáron persze van. és ha szerencséd van az egész lakatos família veled szemben ül majd.

ha megteheted,hogy kocsival menj,akkor miért ne? hülye lennél vonatkozni,csak mert mások is szoktak.

én általában tömegközlekedek, de ha valamelyik családtagom vagy párom kocsival megy,amerre én is,akkor velük tartok. jóval kényelmesebb és gyorsabb, mint a tömegközlekedés.

nevelőapukád szerintem irigy.

2016. okt. 13. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!