Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem mindegy anyának,...

Miért nem mindegy anyának, hogy mikor tanulok hétvégén? 14l

Figyelt kérdés

Folyton beleköt ebbe,hogy "jajj majd akkor sem fogod csinálni,csináld most"

Annyira idegesítő.Ugyan úgy megtanulom később is.Ha meg meg akkor csinálom,amikor mondja akkor még az a baja,hogy később miért nem tanulok....

2017. jan. 28. 13:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

8# "Csak egy lány." Kicsit gondold át, hogy mi írsz, nem lehetsz egy lángelme.

Kérdező: fél, hogy ha a sombatitanulást hanyagolod, vasárnap már túl fáradt leszel hozzá. Oszd be az idődet úgy, ahogy neked kényelmes és hatékony.

2017. jan. 28. 15:35
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Félreértettél. Én a nőket nem utálom. A feminista dögöket utálom, illetve a k..vákat. Nem tehetek róla, hogy sok van Magyarországon. A "csak egy lány vagy" pedig nem azt jelenti, amire gondolsz. Akkor vedd úgy, hogy azt írtam csak egy kisgyerek a kérdező. Kislány ahhoz, hogy így beszéljen a szüleivel. Az alig kapna enni sok országban pedig azt jelenti, hogy nem telik ételre sem, nemhogy gépre és internetre, amiről szídta az anyját. Szerintem kezeltesd az üldözési mániád. Nem a nő a világ közepe, hogy mindig róla legyen szó. Ezen az oldalon pedig senkinek nincs joga beszólni, mert itt mindig az anyák, feleségek vannak védve. Akkoris, ha a legnagyobn férgek. Ugyanolyan bűnért bezzeg az apa, férj minimum szemét disznó.
2017. jan. 28. 16:09
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Én meg az olyan debileket utálom, ami te vagy. Még se akartam kiírni ide. Ohh, mégis kiírtam...
2017. jan. 28. 16:31
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
HA szombat délelőtt hozzákezdesz a tanuláshoz, akkor nagyobb eséllyel jutsz a végére, mint ha vasárnap délután jut eszedbe előkaparni a tankönyvet.
2017. jan. 28. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Én ha a gyerekem mindenből ötös lenne, hagynám, hogy akkor tanuljon, amikor akar és annyit, amennyit akar.
2017. jan. 28. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem mért van mindenki az anyával. Ha később is meg tudja tanulni és ráér akkor mért ne csinálhatná amikor kedve van.
2017. jan. 28. 22:53
 17/21 A kérdező kommentje:
De most komolyan,az van,ha megcsinálom a házit szombat délelőtt,akkor délután már azt kérdezgetik,hogy miért nem tanulok.Ha meg a következő hétre az egészet megcsinálom,akkor hétköznap alig van tanulni való.Akkor meg az a baj,hogy akkor miért nem tanulok,mért csak ennyi házi van...
2017. jan. 29. 13:53
 18/21 anonim válasza:
100%
Szidja..? Melyik része sértő az anyára nézve? Nem az anya az idegesítő, hanem a szituáció bosszantja. Velem is ez van, de jól beosztom az időm, jók a jegyeim, nem köthet bele ebbe. Amíg jól tanul, nincs értelme megbontani a rendszert.
2017. jan. 30. 18:49
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
ha mondjuk szeretsz olvasni, akkor olvass valamit tanulás helyett, ha már kész a leckéd. akkor azt hiszik, hogy tanulsz, pedig szórakozol.
2017. febr. 4. 19:32
 20/21 anonim válasza:

Uggyanez van velem 13L vagyok. Figyi megkell neki mondani. Jó jegyeket hozok.

En special csak este tanulok. Akkor megy maskor egyszeruen nem mert mindig massal foglalkozok. Es anya latja hogy 5osoket hozok. Ezert leszarja mikor tanulok mert tanulok. Megmondtam neki este megy. Reggel csak ismetelni tudok

2017. márc. 23. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!