Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hozzánk költözik a férjem...

Hozzánk költözik a férjem gyermeke, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjem fia 14 éves. Kezelhetetlen, eddig az anyósoméknál lakott, de most ide kell, hogy költözzön. Az apósom megmondtam ő neki nincs szüksége erre, leverte a kőport a házról mert vicces. Évekkel ezelőtt harcoltunk érte, hogy velünk éljen mi neveljük, de ő mamához akart menni, ott minden meg volt engedve. Mára vetekszik, akárkit megüt ha nem tetszik neki valami. Megölt 3 cicát. Az a bajom, hogy van egy 11 hónapos fiunk. Nagyon sokszor szólt a férjem, hogy ez így nem lesz jó a nevelés de nem hallgatott rá anyósom. Most belátta , hogy nem tudja kezelni és most már neveljük mi. De meg lehet még. Én nem is tudom, hogy bírnám.

#nevelés #anyós #fegyelmezés #férjem gyermeke
2018. ápr. 11. 17:35
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Helyes döntést hoztatok.
2018. ápr. 12. 16:40
 32/53 anonim ***** válasza:
95%
Szóval, anyukameg az anyós, megakadályozták, hogy az apához kerüljön a gyerek, elcseszték a nevelését és most a nyakatokba varrnák? Remek.
2018. ápr. 12. 17:12
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja és van egy 11 hónapos gyereketek? Hát, én akkor minden lehetséges módon meggátolnám, hogy "egy tető alá" kerüljön vele.
2018. ápr. 12. 17:14
 34/53 anonim ***** válasza:
4%
Akármi történt, azért nem szabad elfelejteni, hogy egy GYEREKről van szó. Elhiszem, hogy szörnyű dolgokat művelt, és félsz, hogy művelni fog, de ezeket azért csinálja, hogy felfigyeljenek rá. Gondolom anyuka azért nincs képben, mert nem tudott/nem akart foglalkozni vele, most az anyósék is lepasszolják, nem lehet neki könnyű kézről kézre járni, és úgy érezni, hogy ő csak egy lepasszolni való cucc aki csak púp mindenki hátán... Mégha gyilkolt volna is, ő csak egy GYEREK, aki úgy érzi nem kell senkinek, és még a harmadik helyen se fogják szívesen látni. Én mindenképp próbálnék szeretettel közelíteni felé, ha nem megy, nevelési tanácsadás, vagy egyéb szakember!! De egy GYEREKRŐL semmiképp sem szabad lemondani, mert még nincs önálló életre képes természete, és idejekorán szörnyű dolgokat fog művelni az emberekkel is.
2018. ápr. 12. 17:27
 35/53 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is helyes döntést hoztatok. A kissrác élete remélem rendeződik, hiszen nem ő tehet erről az egészről.
2018. ápr. 12. 17:32
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
#35: Az oké, hogy gyerek, de bárki is felelős azért, hogy ilyen lett, én nem akarnék egy olyan 14 éves gyereket a 11 hónapos fiam közelében tudni, aki megölt 3 macskát.
2018. ápr. 12. 17:54
 37/53 A kérdező kommentje:
Nagyon büntudatom van. Mert egy gyerek. Esélyt kaphat. Elmondjuk nálunk mi a szokás, hogyan kell viselkedni és válaszon ide jön vagy az intézetbe. Ha valami rosszat tesz akkor lemondunk róla.
2018. ápr. 12. 20:07
 38/53 anonim ***** válasza:
94%
Gondoltam h ez lesz,gondolom érzelmi zsarolás hatott,majd ha a gyereked a korházba kerül miatta, már késő lesz.. Nekem ilyen témában sose lenne büntudatom. Gyerekem közelébe nem jön kiállat gyilkos. És milyen intézet? Ott az anyja,nagyszülők,persze h a gyerek ilyen,mert félre nevelték,leszarták, mindenki rugja le magárol most meg jobb balra mint a koloncot. Bizonyos emberek jobban tennék ha kis sámlit csinálnának..
2018. ápr. 12. 20:15
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
A saját gyermeked érdekében javaslom, hogy ne tedd! Nagy baj lesz ebből! Majd ha kijavították az elcseszett nevelést, akkor beszéljetek róla, addig viszont ne... kisállatokat gyilkolt könyörgöm...
2018. ápr. 12. 20:42
 40/53 A kérdező kommentje:
Ha a gyerekem bántaná, akkor én is őt pedig nem vagyok híve. Nem féltékeny rá, úgy tesz mintha nem is lenne. Hát nem tudom mi legyen.
2018. ápr. 12. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!