Elöször is az ö dolga, mert az ö gyereke.
Másodszor ha ö biztos a dolgában, akkor te mit okoskodsz?
Harmadszor egy teszt nem két fillér, és valószínüleg kidobott pénz.
Negyedszer ebben az esetben jogos lenne a párodtól, ha a "közös" gyerekre is kérné a tesztet.
Szerintem a legokosabb, ha nyugton maradsz és nem csinálod a feszültséget!
2018. febr. 1. 09:40
Bocs, de én is ideges lennék a helyében, ha ilyen növel kellene együtt lennem, mint te!
2018. febr. 1. 09:50
3/50 A kérdező kommentje:
Csinàljuk mind a 2 re. Ha én a felesége vagyok mivel engem is érint az a kiadàs a màsik gyereket is akkor miért ne csinàltathatnànk. Ha van rà pénz? Meg ha ennyire biztos akkor mitől fél?
4/50 A kérdező kommentje:
Csak azért merült fel bennem mert az a nő mindenkivel össze fekszik.
Az emberi kapcsolatokban az érzelmi elemek sokkal erősebbek, mint a "vérségiek". Ha a férjed szerti azt a gyereket, akkor nem számít, hogy vér szerint ő-e az apja vagy sem. A szeretet mindent felülmúl.
2018. febr. 1. 10:12
Honnan tudod, hogy mindenkivel összefekszik?Honnan tudod mi volt mikor született az a gyerek?
Most a gyerektartást sajnálod?
Ez egyedül csak a párodra tartozik.Ha ő ezt így elfogadja vizsgálat nélkül, akkor neked is el kell.Gondolom úgy jöttél vele össze, hogy gyerekes apuka.Tudtad, elfogadtad.Akkor most mi ez a lázadás?
2018. febr. 1. 10:23
Mint az állatok az erdőben. Megszülted a saját kicsinyedet, most túrnád ki a másik nőstényét. Butusom, ha sikerülne, akkor a ti gyereketeket ugyanolyan könnyen félredobná a szakításotok után, ez nem jutott eszedbe?
2018. febr. 1. 10:40
8/50 A kérdező kommentje:
Akàrmelyik férfi ha megtudnà nem az övé nem tudna úgy rà nézni. Épp ez a baj nem viszonyul úgy hozzà mint a közöshöz és ezért. Mert nem biztos benne. És ha 3 lépés tàvolsàgot tart mert nem biztos az nem jó. Akkor tudjuk biztosra és kezelje gyerekeként.
1- Erre nagyon ideges lett azt mondta ő biztos , hogy övé.
2- Épp ez a baj nem viszonyul úgy hozzà mint a közöshöz és ezért. Mert nem biztos benne.
Biztos vagy benne, hogy mit akarsz kihozni ebből a sztoriból?
2018. febr. 1. 11:12
10/50 A kérdező kommentje:
Azt hogy miért nem egyezik bele. Úgy gondolja az övé. De nem úgy viselkedik vele. És jobb lenne biztosra tudni. Akkor lehet tudna úgy viszonyulni hozzà. De akkor miért nem akarja? Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések: