Miért lesz ideges?

Figyelt kérdés
Pàrom gyermekével kapcsolatos. A gyermekanya fűvel fàval össze fekszik. Én mondtam a pàromnak , hogy ki is fizetem én de csinàljuk meg az apasàgi tesztet. Erre nagyon ideges lett azt mondta ő biztos , hogy övé. Ha ennyire biztos benne miért fél attól , hogy megcsinàljuk. Én nem szeretnék így vele maradni. Van egy egy hónapos babànk. Szerintetek?

#nevelt gyermek #ex baràtnő #pàrom gyermeke
2018. febr. 1. 09:34
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Meg, hogy kié is a gyerek, nem fog tudni hazudni mert ha bíróságra megyünk ott úgyis bele kelk egyeznie a dns tesztbe
2018. jún. 25. 19:33
 42/50 anonim ***** válasza:
57%
Ird le ha elmondtad, erdekel mi lesz ebbol a csaladi dramabol.
2018. jún. 25. 19:41
 43/50 anonim ***** válasza:
87%
De ha nem akarod elmondani a ferjednek az eredmenyt, hogy akarod ravenni a birosagra?
2018. jún. 25. 19:42
 44/50 A kérdező kommentje:
Most mondtam el, anyukát szembesítem, és muszáj lesz neki elmondania.
2018. jún. 25. 19:52
 45/50 anonim ***** válasza:
91%
Naaaa zajlik az elet! Majd mondd mi lett amikor apuka is megtudta
2018. jún. 25. 23:55
 46/50 A kérdező kommentje:
Beszéltem ma délelőtt anyukával, elhívtam magunkhoz. És amit mondott, hát nagyon durva. Tudja kitől van a gyerek, de azért mondta, hogy páromtól van mert tőle több pénzre számíthatott, meg mert anyósom már akkor 56 éves volt és nagyon akart unokát. Azt mondta, ne vigyük bíróságra elmondja a páromnak, úgy , hogy a gyereket most vizsgáltatta ki és a papírokon ott van a vércsoportja, és az alapján nem lehet az övé. Biztos majd apasági tesztwt akar a,párom, azt mondta annak a felét kifizeti.
2018. jún. 26. 12:20
 47/50 anonim ***** válasza:
64%

A kislany egyebkent szereti az apukajat? Jo a viszonyuk? Mert azert majd ezt is merlegeld.

Pl ha az en apukamrol kiderulne, hogy nem is a verszerinti apukam, engem osszetorne ha emiatt sohasem lathatnam. Nagyon szeretem ot, es o is engem. Nalunk az semmit sem valtoztatna.

2018. jún. 26. 15:13
 48/50 A kérdező kommentje:
Kötelességből elhozza, de annyira nem ragaszkodik hozzá.
2018. jún. 26. 15:16
 49/50 A kérdező kommentje:
A férjem teljesen kifordult magából, hogy őt lehúzták anyagilag, meg mi is majdnem itt hagytuk a másik gyerek miatt , majdnem elveszítette a igazi családját. Azt mondta, kéri visdza az összes pénzt a számláról amit azért fizetett, hogy ha majd egyetemre megy a gyerek. ( Anyuka, meg párom anya vette erre rá, hogy így segítse, minden hónapban 10 ezret oda tett. ) eljöhet hozzánk ha akar , de itt nem alszik. Gyerektartás többet nem fizet.
2018. jún. 27. 14:02
 50/50 anonim ***** válasza:
Ez aztán a szappanopera. De legalább happy end-del zárult. Remélem sikerül feldolgozni a történteket és végre boldogan élni.
2018. júl. 3. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!