Miért lesz ideges?
Figyelt kérdés
Pàrom gyermekével kapcsolatos. A gyermekanya fűvel fàval össze fekszik. Én mondtam a pàromnak , hogy ki is fizetem én de csinàljuk meg az apasàgi tesztet. Erre nagyon ideges lett azt mondta ő biztos , hogy övé. Ha ennyire biztos benne miért fél attól , hogy megcsinàljuk. Én nem szeretnék így vele maradni. Van egy egy hónapos babànk. Szerintetek?2018. febr. 1. 09:34
21/50 A kérdező kommentje:
Megcsináltattam a tesztet, amikor aludtak vettem nyál mintát tőlük. Az lett az eredmény amire gondoltam, nem ő az apja. Nem tudom, hogy mi legyen mert egy idegen miatt veszekszünk sokat, mindig valamit venni kell neki, én meg egy szelet csokit nem tudok magamnak venni.
2018. jún. 22. 21:13
22/50 anonim válasza:
Figyelj szerintem minden házasság és párkapcsolat alapja az őszinteség. Ha igaz a sztori és bizonyítékok van akkor mondd el neki. Bár mivel aludt lehet nem fogja elhinni h tényleg velük csináltattad meg szóval lehet kidobott pénz volt vagy ha tényleg jól álltok anyagilag mégegyszer megcsinálni vagy akár bíróságon és akkor h igazad van a pert tuti nem vesztitek és nem nektek kell fizetni a második tesztet.
23/50 A kérdező kommentje:
El fogja hinni, csak majdnem itt hagytam a gyerek miatt, mert mindig jött az anya , hogy ez kell az kell. Én meg megmondtam elég volt, de annyira össze vesztünk, hogy el akartam válni. Akkor döntöttem el , hogy megcsinálom. Tudom., hogy ő csak egy gyerek de minket húznak le, a gyerekünknek és nekem van kevesebb miatta. Meg az érzelmi dolog is, hogy mit érez a párom.
2018. jún. 24. 15:41
24/50 anonim válasza:
Fèl, hogy mi lesz ha kiderül nem az övè.
25/50 A kérdező kommentje:
De kiderült sajnos, hogy nem az övé a gyerek, azért emeltem ki, hogy hogyan mondjam el neki?.
2018. jún. 24. 19:13
26/50 anonim válasza:
Hát én mindenképp várnék egy olyan alkalomig, amikor kettesben lesztek. Ezt azért óvatosan kell közölni, hiszen titokban csináltattad meg a tesztet. De mivel nem ismerjük a párod, ezért nem igazán mondhatjuk el mkre számíthatsz. Bízz a legjobbakban. Az is lehetőség, hogy a kisgyerek ugyanúgy fontos lesz neki.
28/50 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom de a férfiakat ismerve nemsok jóra számíthatsz. Szereti a gyereket akár ővé akár nem. Lehet ő fog elhagyni mikor közlöd vele.
29/50 anonim válasza:
Én elhagynákak, mert akaratom.ellenére, titokban a hátam mögött csináltál tesztet. Ennyi, ilyen nö nem kéne.
30/50 anonim válasza:
Hihető hogy egy csokira nincs pènzed,de dns tesztre van,ami százezres tètel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!