Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok titeket is van, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok titeket is van, h szándékosan felhúz olyan dolgokkal, amiről jól tudja, h ideges lesz tőle a másik?

Figyelt kérdés
Nagyon zabos vagyok egy nőre a munkahelyén, és ezt nagyon jól tudja, de szándékosan mondd el olyan dolgokat, amiket az a nő mond vagy mesèl és a végén még be is vallja, h tudja, h ezen felidegesítem magam, èppen ezért osztja meg velem. Nekem ez egyáltalàn nem vicces, sőt.. Aztán csodálkozik, h nem szólok hozzá.
2017. dec. 14. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen csinált.

Féltekennyé azért nem akart tenni, de ilyen volt a csámcsogás stb..

2017. dec. 14. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Az én helyzetemet sajnos nem tudom mire vélni. Amúgy is önbizalom hiányom van, tudja, h ennek a nőnek a neve már hergel, de mintha szándékosan csinálná. Most nem azt mondom, h neki kell helyre pofoznia azt, h nekem önértékelési problémáim vannak, de rákontrázni sem kellene.. :(
2017. dec. 14. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:

pedig ebben a környezetben ez tényleg vicces.

olyan mint egy pöccre induló autó.

a pszichológia horogpontnak nevezi ezt a jelenséget.

az a lényege,hogy elültetünk a másikban egy érzelmi választ és ezt egy mondattal,vagy kézjellel felébresztjük benne,akkor amikor csak akarjuk.

nagyon buta embernek kell lenni ahhoz,hogy ez a játszma újra és újra lejátszható legyen,ezért egy idő múlva ez valóban szórakoztató lehet a pasidnak,hogy mennyire nem esik ez le neked:)

persze közben ő kerül domináns pozícióba,mert 1 mondattal képes kibillenteni téged,ami miatt hiába haragszol rá a szopatás miatt,még jobban fogsz vonzódni hozzá.

2017. dec. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!