Minek nevezik azt, és gyakori-e az a képesség, hogy valaki, ha feldühítik, képes szándékosan vagy akaratlanul is fejfájást okozni egy másik embernek?
És ha a (mondjuk nem szándékosan, de akár szándékosan) okozott fejfájást ugyanúgy, koncentrációval és energiaátadás vizualizációjával teljesen meg is tudja szüntetni?
Komolyan kérdem...
A "nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozó, könnyű testi sértésnek nevezik, és aki nincs lebénulva deréktől felfelé, az többnyire képes rá" válasz frappánsabb lett volna.
Bocsi, trollok, amiért én magam lőttem el ez a remek válaszlehetőséget. :(
Ezek után légyszi írjon valaki, aki jól értelmezi a kérdést, és tudja is rá a választ...
Nem pontosan így történt, nem csak egyszer, és a másik oldalon voltam, de azért áldassék a lekezelő stílusú szűk látóköröd.
Azért kérdeztem rá itt, mert az interneten nem igazán találtam infót róla, és nem tudom eldönteni, hogy ez valami általános, semmi extra dolog-e, amit mindenki meg tud csinálni egy kis koncentrációval (a válaszaidból kiindulva nem az, vagy legalábbis te nem csináltál még ilyet), vagy ha nem, akkor mégis micsoda.
Aki terjeszti mesélőnek,
aki elhiszi, hiszékenynek nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!