Minek nevezik azt, és gyakori-e az a képesség, hogy valaki, ha feldühítik, képes szándékosan vagy akaratlanul is fejfájást okozni egy másik embernek?
Figyelt kérdés
És ha a (mondjuk nem szándékosan, de akár szándékosan) okozott fejfájást ugyanúgy, koncentrációval és energiaátadás vizualizációjával teljesen meg is tudja szüntetni?
Komolyan kérdem...
2016. szept. 28. 21:26
21/21 anonim válasza:
Figyelj,nem tudom kedves kérdező ezt minek hívják,de volt velem ilyen..Vagyis,az egyik r@banc osztálytársamnak fejfájást okoztam,direkt,arra gondoltam hú hogy esne fejre,meg fájduljon meg a feje,és ezek közül a feje megfájdult.. :) Ha akarsz írj privibe,mert még tudok bőven mesélni! (Tudom régi a kérdés,de hátha még érdekli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!