Miért lesz ideges?

Figyelt kérdés
Pàrom gyermekével kapcsolatos. A gyermekanya fűvel fàval össze fekszik. Én mondtam a pàromnak , hogy ki is fizetem én de csinàljuk meg az apasàgi tesztet. Erre nagyon ideges lett azt mondta ő biztos , hogy övé. Ha ennyire biztos benne miért fél attól , hogy megcsinàljuk. Én nem szeretnék így vele maradni. Van egy egy hónapos babànk. Szerintetek?

#nevelt gyermek #ex baràtnő #pàrom gyermeke
2018. febr. 1. 09:34
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
De te, mint tulajdonképpeni kívülálló, miért akarsz mindenáron belekontárkodni ebbe? Mert ha a férjed érezné szükségét de nem érzi akkor miért nem tudsz a saját közös eletetekre koncentrálni. Ok, furdal a kíváncsiság de ne erőltesd mert azzal csak rosszabb lesz a kapcsolatod.
2018. febr. 1. 12:34
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Manapság divat lett minden kapcsolatba a szarba is egyből bele szülni,itt az eredménye,ki kell túrni az előző kölyköt. Ez akkor ciki ha pasi megint tovább áll és a közös kölyköt a következő lebabázó maca akarja kitúrni.
2018. febr. 1. 13:51
 13/50 A kérdező kommentje:
Tudja hogy volt màssal is. Úgy mint pàrkapcsolat soha nem voltak együtt. Ezt nekem elmondta. És 3 éve nem értem miért nem csinàltunk màr apasàgi tesztet.
2018. febr. 1. 13:58
 14/50 anonim ***** válasza:
74%
Csintaltassad meg és dugd a párod orra alá.
2018. febr. 1. 14:15
 15/50 A kérdező kommentje:
De ha az jön ki nem. Azt nem merem elmondani. Az igent könnyebb akkor ő is megnyugszik. De a nem milyen lelki sérülést okoz.
2018. febr. 1. 14:26
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az h nem a párod rugozik ezen. Lehet titkon örülnél a nemnek,több maradna a közösnek..
2018. febr. 1. 14:32
 17/50 A kérdező kommentje:
Képzeld el elgogadtam. Amikor összejöttünk. A gyerek aba a tudatban van ő az apja azt nrm tudod egyik napról a màsikra eldobni. Mindig jöhetne ide.
2018. febr. 1. 14:40
 18/50 anonim ***** válasza:
És kiakarja eldobni?
2018. febr. 1. 14:56
 19/50 anonim válasza:
87%
Az a baj, hogy ha még kiderülne is az, ami a te megérzésed, hogy nem az övé a gyerek, akkor is olyan dolgot feszegetsz, amit nem kellene, mert a párodat érzékenyen érinti. Ő gondolom a sajátjának tekinti, ha a gondját viseli. Innentől kezde mindegy mi a dns teszt eredménye, ahogyan azt az egyik válasz író is mondta. Másrészt lehet, hogy neked ez pénzkérdés, meg szeretnél is a férjedre úgy tekinteni, mint aki csak a ti családotok része, ami nyilván ösztönösen jön belőled, és érthető is. De gondolj bele, hogy szegény gyereknek ez hogy esne. Nem tudom hány éves, de talán még nem érett arra, hogy utána járjon ennek a dolognak, és most ő úgy érezné, hogy épp az édesapját veszíti el. Ezekért a dolgokért nem biztos, hogy erőltetni kellene ezt az egészet. Nehéz felülemelkedni, de szerintem ez a helyes út.
2018. febr. 4. 23:20
 20/50 A kérdező kommentje:
Pàromnak annak idején nem volt pénze rà. Ugye ha bírósàgon derül ki a vesztes fizet és nem tudta. Ha nem akar erről beszélni. Akkor miért hozta fel nekem ezzel olyan nehéz helyzet elé àllított.
2018. febr. 5. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!