Teljesen tanácstalan vagyok, aki tud valamilyen tanáccsal szolgálni kérem ne tartsa magában. Hogyan tudnék kijönni ebből a szituációból? Tovább lent.
Ha azt hiszed, idővel jobb lesz, elárulom, nem lesz jobb! Ha lesz munkád, akkor sem lesz ez jobb, ha lesz pénzed, akkor sem!
Ha még 5 évig tanulsz, akkor 5 évig élsz úgy, mint egy 15 éves gyerek? És szerinted a párod meddig fogja ezt elviselni? Mert lehet megértő egy darabig bárki, de hosszútávon ez elviselhetetlen teher egy kapcsolatban és előrevetíti, hogy egy gyámoltalan, gyerekes kislány vagy, akivel bármit meg lehet tenni, nem pedig egy felnőtt nő, aki adott esetben vállalja a konfliktust és kiáll magáért.
Ez a te hibád is. A szüleid aberráltak és zsarnokok, de te meg hagyod magad. Ha nem lépsz, ez még nagyon sokáig így is lesz, de az is lehet, hogy egész életedben. Sok boldogságot anyuval, meg apuval!
Először is tisztelem és becsülöm a párodat,hogy kitart melletted,így ismeretlenül!Jó olvasni,hogy vannak ilyen férfiak is.
Sajnos az én anyukám is pepitában ilyen.
Szerinted miért akarok diploma után külföldre menni?
A korábbi kommentek segítenek a válaszban.
A szüleid csupán nem bíznak benned
Felnőttként kellene kezelned hogy ha nem szólnak hozzad másfél hétig
Felnottel és arra ébredtek hogy ok nem ismernek
Fejezd ki gyakrabban ami belül van
Egyébként szeretnek és jót akarnak neked
Tudod most kell megmutasd hogy felnőtt vagy
Nojj fel ehhez a helyzethez
Egyébként a 20 év az nem egy nagyon öreg kor :) nyugi
Meg annyi, h neked nem kell olyan megoldást találni, ami nekik is jó, mert ok se gondoltak rád.....
És nem is fogsz tudni velük beszélni...
Egy merész fricska jutott eszembe. Elköltöznék és kiadnám a szobámat és amit a szobáért fizet, azt én kérném el és odaadnám a barátomnak.:)
Vagy Te tulajdonos vagy haszonélvező a lakásotokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!